Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kinek mi a véleménye a The...

Kinek mi a véleménye a The walking dead Season 2 5. részéről?

Figyelt kérdés

Ma jelent meg...Én nagyon szomoru voltam amikor Luke meghalt :( Azt remeltem h majd Clem meg luke elni fog..es veluk kezdodik a Season 3...és a vege

..na az nagyon rossz volt....5féle keppen is vegzodhet a jatek ami azt jelenti h Clem tortenetenek ez a vege...es a season 3 egy teljesen uj tortenet lesz...Nektek mi a velemenyetek rola?

2014. aug. 26. 21:18
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 A kérdező kommentje:
Amúgy Lukeot meglehetett volna menteni csak kiírták mégis...vki turkált a játékba és feltette Soundcludra azt h lukeot kihuzzák a vízből : [link]
2014. aug. 28. 23:18
 42/69 anonim ***** válasza:

[link]

Huh. Ez itt a Triviában megerősíti azt, amit Te írtál, kérdező. De tényleg, honnan tudjátok ezt? Hol mondták? :/ Én lemaradtam róla.

2014. aug. 28. 23:21
 43/69 anonim ***** válasza:
De nem értem hogy miért kellett mindenkit kinyírniuk. Kenny és Jane is megfog halni, mert azok akik 1x meghalhatnak valakinél, nem élnek tovább 1 epizódnál. Most megint behoznak majd ilyen Nick meg Luke féle karaktereket, hogy megtalálnak, kedvesek hozzád, hogy aztán majd legyen kit kinyírni a Season 3 végén? Valaki azért túlélhette volna még.
2014. aug. 28. 23:28
 44/69 anonim ***** válasza:

Érdekes.

https://www.youtube.com/watch?v=HZIekYM6E8M

Ittvan ez is. Eredetileg betervezték, hogy Clem lőjön, de végül kivágták az egész ötletet. Ez is mutatja, hogy a fejlesztők is még az egyes részek között is alakítják a történetet. Szinte lehetetlen részleteket kikövetkeztetni 1 évre előre. A videóban is említették, hogy még nem tudják, hogy lesz a folytatás.

45/69 A kérdező kommentje:
Én nem tudom :dd de elvileg az egyik mondta és h 2015 elején fog jönni a Season 3
 46/69 anonim ***** válasza:
Hát akkor csak reméljük a legjobbakat.
2014. aug. 28. 23:30
 47/69 A kérdező kommentje:
De én jobban örültem volna Lukenak :c :(
2014. aug. 28. 23:34
 48/69 anonim ***** válasza:
Tényleg, se Bonnie se Mike nem fog feltűnni, mert mindketten meghalhatnak. Bonnie Luke-al együtt megfulladhat, Mikeot pedig te lőheted le.
2014. aug. 28. 23:35
 49/69 A kérdező kommentje:
Neeeeeeeeeeeeeeem Csak Bonie hallhat meg Mike az Él :D Nme lehet lelőni csak megfenyegetni de elveszi a pisztolyt
2014. aug. 28. 23:37
 50/69 anonim ***** válasza:
Ahogy olvastam, Mike lelövése egy kiadási hiba miatt történt (??), véletlenül egy fejelsztői verziót adtak ki, csak a PS3-on lehetett megtenni, ilyen darabos volt az animációja, és szinte egyből patchelték, hogy ne lehessen megtenni. De ezt csak a kommentek között olvastam.
2014. aug. 28. 23:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!