Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kinek mi a véleménye a The...

Kinek mi a véleménye a The walking dead Season 2 5. részéről?

Figyelt kérdés

Ma jelent meg...Én nagyon szomoru voltam amikor Luke meghalt :( Azt remeltem h majd Clem meg luke elni fog..es veluk kezdodik a Season 3...és a vege

..na az nagyon rossz volt....5féle keppen is vegzodhet a jatek ami azt jelenti h Clem tortenetenek ez a vege...es a season 3 egy teljesen uj tortenet lesz...Nektek mi a velemenyetek rola?

2014. aug. 26. 21:18
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:

Ez az idézet a 2014 San Diego Comic Con-ról van, a Skybound Entertainment előadásáról. Végignéztem. Nem mnodták benne, hogy Clemmel kellesz lennünk. Megnéztem a Telltale Games hivatalos blogját, és ott sem írják.

Tudnál adni egy linket ahhoz az oldalhoz, ahol ezt olvastad?

És az előző válaszolótól is még mnidig várom a forrást ahhoz, hogy hol hallotta, amit hallott, mert a Comic Conon biztos nem esett róla szó, legalábbis enm a nyilvános előadásban.

2014. aug. 28. 22:05
 32/69 A kérdező kommentje:
FIIGYEEELLLEEEEMMM SEASON 3 BA CLEMMEL KELL MENNI DE IDŐSEBB LESZ BENNE *-* https://www.youtube.com/watch?v=1a2fVDC0SP8&list=UUKy1dAqELo.. Ez tegnap jött ki most hallgatom *-*
2014. aug. 28. 22:13
 33/69 anonim ***** válasza:
Máris ekzdem nézni. IGN hivatalos YouTube oldal. Ígéretesnek néz ki. Ha ez tényleg az aminek hangzik, fizetem neked a következő születésnapodat, amiért ezt megmutattad.
2014. aug. 28. 22:16
 34/69 anonim ***** válasza:

Én nem hallottam sehol, hogy kijelentették volna, hogy Clem visszatér. Viszont amennyit beszéltek róla, ez a három csávó nem úgy néz ki, mint akik elhagynának egy karaktert 2 év után. Amit mnodtak, hogy nagyon vigyáznak hogy ismételjék meg a régi kliséket, új szemszögből fög készülni az egész Season 3. De ez nem feltétlenül jelent új történetet.

És ugyebár azt sem mnodták, hogy nem Clem lesz a főszereplő, ami megintcsak biztató.

2014. aug. 28. 22:52
 35/69 anonim ***** válasza:

hogy ne ismételjék meg*

fog**

Annyira fel vagyok pörögve hogy írni sem bírok

2014. aug. 28. 22:57
 36/69 anonim ***** válasza:
Igen, a készítők meg lesznek olyan hülyék, hogy egyből lelövik a legnagyobb kérdést. Minden változik amit mondanak, legutóbb még 2015 vége vagy 2016 eleje volt a megjelenés (ők mondták) most érdekes módon változott 2015 legelejére. De engem már nem is igazán érdekel a Season 3, minden karakter akit kedveltem meghalt már... illetve Kenny még nem, de majd őt is kinyírják az első 10 percbe...
2014. aug. 28. 22:58
 37/69 A kérdező kommentje:
[link] Clem.3évad Nekem Luke volt a kedvencem :c
2014. aug. 28. 23:03
 38/69 anonim ***** válasza:
Én vagyok az egyetlen, aki nagyon nem szeretné hogy Kenny-t megöljék a harmadik évad elején? Örülnék, ha Clem és Kenny történetét követhetnénk a harmadik évadban, őt ne nyírják ki, ő maradt már csak velünk az első évadból (ha csak Lilly vagy Christa nem tűnnek fel, de azért mégis Kenny fontosabb szereplő volt már az első évadban is mint ők...) :D
2014. aug. 28. 23:11
 39/69 A kérdező kommentje:
Kenny má halott :ddddddddd A Döntős karakterek nem élnek sokáig :dd Ottvan Carley meglehetett menteni majd meghalt:d Vagy nick Ha megmentette walter később meghalét :d Most h megmentetted Kennyt...Majd meghal később :dd
2014. aug. 28. 23:14
 40/69 anonim ***** válasza:

Persze én sem akarom hogy meghaljon, ő a legkedvencebb másodlagos karakterem az egész sorozatban. De sajnos már a második évad végén leírták. Volt, aki agyonlőtte méregzsák barátunkat. És a játék az első évad óta követi a szabályt, hogy ha valakit egyszer leírnak, az előbb utóbb úgyis meghal. Egy olyan karaktert, aki valakinek egyszer meghalt, nem lehet az örökkévalóságig továbbvinniük azoknak, akik esetleg megmentették.

Pedig nagyon jó lenne.

2014. aug. 28. 23:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!