Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kinek mi a véleménye a The...

Kinek mi a véleménye a The walking dead Season 2 5. részéről?

Figyelt kérdés

Ma jelent meg...Én nagyon szomoru voltam amikor Luke meghalt :( Azt remeltem h majd Clem meg luke elni fog..es veluk kezdodik a Season 3...és a vege

..na az nagyon rossz volt....5féle keppen is vegzodhet a jatek ami azt jelenti h Clem tortenetenek ez a vege...es a season 3 egy teljesen uj tortenet lesz...Nektek mi a velemenyetek rola?

2014. aug. 26. 21:18
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
70%
Cseszd meg ne már, azt hittem hogy arról akarsz beszélni, hogy szerinted mi lesz benne, nem arról, hogy te már tudod a sztorit, és akkor lelövöd. Épp csak a legelejét olvastam el, de oda már sikeresen beírtad, hogy Luke meghalt... hát köszi szépen.
2014. aug. 26. 22:09
 2/69 anonim válasza:
Lesz Season 3 ? Mikor fog kijönni kb?
2014. aug. 27. 12:29
 3/69 anonim ***** válasza:
100%

Most vittem ki, hát elég jó rész. Sajnos a Season 3 új sztorit kezd teljesen, ezt egyrészt a fejlesztők is mondták, másrészt itt 6 fajta befejezés van, nemhiszem hogy mind a 6-hoz írnának folytatást. Én hagytam hogy Kenny megölje Janet, aztán először ottmaradtam Wellingtonban, majd pedig úgy is kipróbáltam, hogy inkább vele maradok.

Janenek szerintem meg kellett halnia. Egy köcsögség volt tőle, hogy eldugta a babát, csak azért, hogy Kenny besokalljon, és rátámadjon. Oké, Kenny kicsit bekattant, de ez az 1. évad után elég érthető, ott meghalt a fia, most pedig ugyanazt érezte. Kenny akármennyire is elvesztette a józan eszét, mindig az volt neki az első, hogy hogyan tudná biztonságba helyezni Clementinet és a kisbabát.

Kár, hogy a következő évad már nem velük fog folytatódni, nagyon kíváncsi lennék hogy mi történne pedig.

2014. aug. 27. 12:29
 4/69 anonim válasza:
Ti magyarul nézitek ? Elég gáz hangot adtak néhány szereplőnek.Én akkor kezdtem el nézni mikor kiadták még 2010-ben .
2014. aug. 27. 12:33
 5/69 A kérdező kommentje:
Lehet h lesz hozza folytatas...a telltale megoldja azt h a tortenet osszemennyen Pl ha maradsz wellingtonba akk vmi miatt elmesz... osszefutsz azokkal a tulelokkel akik akk jelennek meg amikor Janel visszamennek az uzletbe..
2014. aug. 27. 14:02
 6/69 anonim ***** válasza:
Hát az már 100% hogy nem Clementine lesz az akit irányítani fogsz.
2014. aug. 27. 14:19
 7/69 A kérdező kommentje:
De az milyen lesz mar? :( Milesz a babaval? Milesz Clemmel?? :( Remelem h a 3.evadba osszefutunk majd benne vele
2014. aug. 27. 14:26
 8/69 anonim ***** válasza:
2015 vége felé, 2016 eleje felé lesz Season 3. Más infó még nincs róla.
2014. aug. 28. 00:26
 9/69 anonim ***** válasza:
3-as adj forrást, vagy nem hiszem el. Mikor mondták a fejlesztők, hogy teljesen új sztori lesz?
2014. aug. 28. 00:27
 10/69 anonim ***** válasza:

Utánanéztem kicsit.

A szinkronszínészek, akik Clementine és Kenny hangját adják, azt mondták, nem tudják mi lesz a 3. évad története.

A Comic-Conon a történetről egy szó sem esett, csak a kiadási időről nagyjából.

Azt pedig kétlem, hogy a fejlesztőcsapat bármilyen információt elárulna 1 évre előre.

Honnan veszed hogy Clem története nem folytatódik? :S Mindjárt megszakad a szívem, ha nem tér vissza a 3. évadban

2014. aug. 28. 01:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!