Lipton18 kérdése:
Szereti itt valaki a The Legend of Zelda : Ocarina of Time nevű játékot?
Figyelt kérdés
A környezetemben senki sem kedveli sajnos, ezért remélem itt találok olyan embereket, akikkel tudok róla beszélgetni!:)2013. jún. 1. 22:53
31/41 A kérdező kommentje:
Ééés..végigvittem a water templet, végre*_* És most mehetek shadow templebe, amiről nem sokat tudok, de a zenéje elég nyomasztó, az eddigi dungeon zenék azért egész kellemesek voltak hangzásra, de ez..O.O
2016. jan. 20. 23:02
32/41 laci591 válasza:
Ha átvitted a water templet akkor túlvagy a nehezén ! :D
33/41 A kérdező kommentje:
Hmm...én szerintem valamit elrontottam!Mármint most már a nagyobb dolgok megvannak, mehetnék Ganon kastélyába, de még előtte befejezem az úgymond mellékküldetéseket.Tehát összegyűjtöm azt a maradék pár heart piece-t, a gold skulltullákat, éés meg akarnám szerezni a 4. üveget, de ezzel kapcsolatban kisebb problémáim támadtak!Tudom, hogy Eponáról kell lelőni a 10 big poet hyrule fielden, és elvinni annak a furcsa alaknak, és ha mind a 10-et elviszem neki, akkor meg van az 1000 pontom és ad egy üveget. Na, ez király lenne, de én konkrétan mindet megszereztem és elvittem neki, és csak 900 pontom van!:O Gondoltam arra, hogy mi van, ha valamelyiket kihagytam, nem vettem észre, ilyesmi, de már vagy 5-ször bejártam az összes helyet, ahol lenniük kell, és nincsenek ott!:O Meghát, emlékszem, hogy mindet lelőttem, az elmúlt 1-2 napban szórakoztam ezzelxd Nade lényeg a lényeg, fordult már elő ilyen valakivel, vagy csak én vagyok ennyire béna?!:'D
2016. febr. 27. 19:51
34/41 Krisipoke válasza:
Ha 900 pontod van, akkor biztos, hogy hiányzik egy. :D Néhány elég nehezen jön elő, szóval lehet, hogy videón érdemesebb megnézni (vagy nem tudom, hogy nézted először). Az is lehet, hogy tényleg lelőtted mindegyiket, de valamelyiket nem tudtad eltenni, vagy csak elfelejtetted, vagy pont, hogy nálad van, csak nem adtad még oda. :D Jobb ötletem sajnos nincs...
35/41 A kérdező kommentje:
Hát, biztos lelőttem mindet, néztem videóról is, meg képről is, hogy hol vannak:D Mondjuk volt egy olyan, hogy odamentem, lelőttem, és hallottam azt a hangot amit akkor hallasz mikor meghal, de mikor leszálltam Eponáról és odamentem sehol se találtam:O Szóval visszamentem Eponához, arréb vágtáztunk, majd vissza, és újra megjelent és megint le kellett lőnömO.O Nem tudom, ez mennyire befolyásolja esetleg, hogy nincs meg az 1000 pont.
2016. febr. 29. 09:30
36/41 Krisipoke válasza:
És amikor másodszorra lelőtted, akkor elkaptad, és odaadtad a szellemárusnak? Nem lehet, hogy valamelyik másikkal is ilyesmi történt, és végül nem kaptad el?
Jobb ötleteim nincsenek sajnos, és a Poe-kat mindig is utáltam összegyűjteni. :D
37/41 A kérdező kommentje:
Igen!Hát, nekem nem rémlik, nem tudom, lecsekkolom majd azért!:O
Nade végülis, ha nem sikerül megszereznem akkor is kibírom anélkül az üveg nélkül:D Most átálltam a megmaradt heartpiecek begyűjtésérexd Még így Ganon kastélya előtt megpróbálom megcsinálni az ilyen apróbb dolgokat:D
2016. márc. 1. 16:24
38/41 A kérdező kommentje:
Nos, mához pont egy hete végre befejeztem az oot-t!*o* :D
2016. márc. 12. 18:01
39/41 Krisipoke válasza:
Grat! Jön ezután a Majora's Mask, esetleg valami más? :)
Hogy tetszett összességében?
40/41 A kérdező kommentje:
Köszi!:D Nagyon tetszett, szerintem tényleg király játék!*_*
És ezután jön a majora's mask:) Már el is kezdtem:D
2016. márc. 14. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!