Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szereti itt valaki a The...

Lipton18 kérdése:

Szereti itt valaki a The Legend of Zelda : Ocarina of Time nevű játékot?

Figyelt kérdés
A környezetemben senki sem kedveli sajnos, ezért remélem itt találok olyan embereket, akikkel tudok róla beszélgetni!:)

2013. jún. 1. 22:53
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Én pont tegnap játszottam végig. :D

Nekem is belopta magát a szívembe, de csak a Link to the Past után foglalhat helyet, természetesen. :)

2013. okt. 31. 20:00
 12/41 anonim ***** válasza:

Sziasztok Zeldások! :)

Grat 11-es! ;) Örök emlék és meghatározó élmény. Következő célpont?

Kedves Kérdező, mi a helyzet? Melyikekkel játszotok mostanában?

Kis fáziskésésem van, de csak most tértem vissza a kérdéshez.

Azóta megvan a Skyward Sword, nagyon jó! Igaz, sok tekintetben más, mint a sorozat eddigi játékai, de csak ajánlani tudom mindenkinek!

10-es válaszoló voltam.

2014. márc. 10. 22:46
 13/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok!:)

Gratulálok, 11-es!:D

Én sajnos nem tudtam játszani egy jó darabig a játékkal, de mostanában tervezem, hogy folytatni kéne, mert sose fejezem be:O :D (Az Oot-ről beszélek)

2014. márc. 14. 22:10
 14/41 anonim ***** válasza:

Na az OoT-t rekord ideig játszottuk... 1998-ban kaptam meg 5 évesen és 2005-re fejeztem be. :'D

A SS megvolt most 60 óra alatt, megkönnyeztem a végét.

Ki is röhögtek a szüleim, hogy ennyi idősen ne foglalkozzak ilyenekkel. Mondtam, hogy a Zelda nem korhoz kötött!

További jó játékot Mindenkinek! :)

2014. márc. 22. 13:38
 15/41 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Képzeljétek, megint rákaptam a Zeldára:D Most a Fire Temple-ben járok, ami nem olyan rossz, de szerintem a Forest Temple jobb volt. Aki már eljutott oda, hogy végigment azon a dungeon-on, ami a kútban van, az leírná a tapasztalatait róla?Merthogy azt még nem csináltam meg, és ahogy eddig nézegettem róla képet meg videót, annyira nem is szimpatikusx)

Ja, és nem tudom, hogy lehettem ennyire figyelmetlen, de csak most vettem észre hogy lehet horgászni is Lake Hylia-ban.Bementem, nagyjából megértettem amit mondott az emebrke, hogy hogyan horgásszak, aztán vártam...és kifogtam a legnagyobb halatxD (Legalábbis szerintem, merthogy ez egy 10 poundos amit fogtam, és az ember meg adott egy heart containert:D )

2014. máj. 6. 22:13
 16/41 A kérdező kommentje:
*bocsi, rosszul írtam a végén, nem heart containert, hanem piece of heart-ot adott :)
2014. máj. 6. 22:18
 17/41 Krisipoke ***** válasza:

Akkor mákod volt, Heart Containert szerezni a horgászásért viszonylag nehéz :D Amúgy ha kiskorodban még horgászni, akkor ha jól emlékszem, egy Golden Scale-t lehet kapni egy nagy halért, amitől több ideig tudsz lemerülni a víz alá.

A kutas cuccot sokan nem szeretik, de szerintem egyáltalán nem olyan rossz. Na meg nem is hosszú.

Ugye a lényege, hogy háthatatlan átjárók vannak a falakon és a földön is néhány helyen, és így kell megtalálni a végét, ahol megkapod a Lens of Truth-t, amivel láthatod a láthatatlan dolgokat. Ez főleg a Shadow Temple-ben lesz hasznos.

2014. máj. 6. 22:30
 18/41 anonim ***** válasza:
Sziasztok! A magyaritasok.hu-n fent van a játék (OoT), full magyar nyelven! Ha elakadtál valahol, talán a segítségedre lehet. Bár most szervizelik az oldalt, így egy ideig nem elérhető, de gondoltam szólok, mielőtt még ki menne a fejemből. :)
2014. máj. 6. 22:57
 19/41 A kérdező kommentje:

Krisipoke: Na, akkor örülök!:D De a Golden Scale-ért még mindenképp vissza kellesz mennem!

A kutasat amúgy mindegy, hogy mikor csinálom meg, csak a Shadow Temple előtt, lehetőleg?

Utolsó válaszoló:Köszi az infót, lehet megnézem majd:)

2014. máj. 7. 08:21
 20/41 Krisipoke ***** válasza:
Ja, bármikor meg lehet, igazából az csak ilyen mini-dungeon, tehát pl. medált sem kapsz a végén, meg úgy igazi boss sincs, csak mini-boss.
2014. máj. 8. 01:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!