Szereti itt valaki a The Legend of Zelda : Ocarina of Time nevű játékot?
Én nagyon szeretem, igaz, az egész Zelda sorozatot :)
Bár az N64-es Zeldák közül a Majora's Maskot jobban kedvelem.
Ha mindent meg akarsz szerezni, igen. Igaz, itt csak 4 nagy dungeon van (az OoT 3+5-jével szemben), viszont itt sokkal kidolgozottabbak többynire, illetve a köztük lévő "felfedezős" rész sokkal hosszabb. Az biztos, hogy egy kevésbé lineáris játék, de szerintem jobb is, majdnem minden tekintetben.
Hol tartasz amúgy? Min játszol vele? És hogy tetszik? :)
Na, akkor abban is lesz mit csinálni bőven :D Amúgy az Oot-ben végeztem a Forest Temple-vel, és most visszamentem az időben, mert még pár dolgot elfelejtettem megcsinálni, utána meg megyek majd a Fire Temple-be. :D N64-en játszok(bár a majora's mask-et valószínű emulátorral fogom játszani, mert az nincs meg nintendora :/ ), és nagyon tetszik, sose lehet megunni!:D
td95:Örülök, hogy te is szereted a játékot!:) Amúgy emulátorral nehezebb játszani?(pl.: irányba beállni ugrásnál, vagy ha keskeny hídon mész)
Egyébként ti meddig jutottatok el benne?Van kedvenc, vagy legjobban gyűlölt főellenségetek?És úgy játszottok, hogy mindent megszerezzetek(heart piece-k stb.), vagy gyorsabban, csak a játék menetére koncentrálva?
Hát igen, sajnos a Majora's Mask általában ritkább, és mindenképp kell hozzá Expansion Pak... Viszont Wii Virtual Console-on fent van.
Én amúgy mindkettőt (és a játékok nagyrészét) úgy játszom, hogy próbálok mindent megszerezni. Mondjuk ezt általában úgy szoktam, hogy végigviszem a játékot, közben megszerzem azokat a dolgokat, amiket magamtól megtalálok (azért keresgélni is szoktam rendesen), majd ha vége a játéknak, pár helyen még körbenézek, ahol szerintem lehet valami, és aztán a maradékot meg valami leírás segítségével gyűjtöm be.
Kedvenc főellenség... nem is tudom, Twinrova elég kreatív volt (Spirit Temple). Meg Deadhand elég... ijesztő (a kút alján). Utálni egyiket sem utálom, azért szerintem egy viszonylag könnyű játékról beszélünk :) Bár kisebb koromban talán a vizeseket szerettem kevésbé, azaz Barinade-et a Jabu Jabu gyomrából, és Morphát a Water Temple-ből. Aminél amúgy magát a temple-t sem szeretem kimondottan :D
Az emulátorban nem nehéz játszani. Én már megszoktam.
A számítógépem merevlemeze eléggé instabil volt, addig jutottam el, amikor Impa kivisz Hyrule-ból, miután Zeldával találkoztam és megtanította az altatót... sajnos már nincs meg a mentésem, ezért újra kellett kezdenem... most a Deku fánál tartok a legelején megint :)
Sajnos a párszor nem tudom, hogy mit kell csinálni, néha bele kell néznem a végigjátszásba...
Egy hiba mégis van az emulátorral: amikor oldalt bemegyek a várba(Courtyard), akkor a kamera néha nem a megfelelő helyet mutatja, és lehetetlen végigvinni azt a részt.
Hát igen, egy az emulátor hibái közül.
Egyébként az akkor még nagyon az eleje, ameddig eljutottál. Meg általában azért lehet tudni, hogy merre kell menni következőnek, szerintem.
Én is úgy vagyok mint te senki sem szereti itt ahol élek
sokan uncsinak meg csúnyának talalják de én nem,az egyik kedvenc játékom nintendo64 en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!