Szereti itt valaki a The Legend of Zelda : Ocarina of Time nevű játékot?
Értem, köszi!:)
Amúgy most jut eszembe:(igaz, kis fáziskéséssel kezdtem gondolkozni ezen, mert már mmióta, hogy végigvittem a Forest Temple-txD) De szóval, valaki nem tudja, hogy Sariával mi lett?Mármint tudom, hogy újjáéledt egy bölcsként, de előtte meghalt, vagy mi?O_O
Jaa az más:D Akkor nem halt megx)
Amúgy tegnap végeztem a Fire Temple-vel, és a legjobb, hogy úgy csináltam meg a dungeont, hogy nem találtam meg benne az iránytűtxD
Az jó :D
Amúgy a következőnél, a Water Temple-nél szoktak sokan szenvedni.
Hát igen, a Water Temple nem a legkellemesebb része a játéknak... :D
Nem tudok mást javasolni, csak hogy próbálj meg minden irányt. Ha megszerzed a Longhost tárgyat, akkor minden könnyebb lesz.
Egy tipp, aminél én sokáig meg voltam akadva, hogy az egész közepén a toronyban van egy platform/kocka, ami feljebb megy, ha állítod a vízszintet (azt hiszem, a tornyom belül is lehet). Na, annak van más feladata is, azon kívül, hogy rá tudsz állni: ha magasabb a víz, akkor alatta kinyílik úgymond egy titkos alagút, ahova muszáj bemenni, mert egy kulcs van ott, vagy ilyesmi.
Remélem, azért sikerül, és szólj mindenképp, ha megvan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!