Kíváncsi vagyok, hogy mennyien tudnak helyesen válaszolni erre a kérdésre. Te tudod a választ?
Figyelt kérdés
Hogy hívják a főszereplőt, amely azokban a híres nintendo játékokban van, amelyikben egy zöld ruhás gyerekkel/felnőttel harcolunk, hogy megmentsük Hyrulet és kiszabadítsuk a hercegnőt?2012. okt. 8. 22:42
1/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Sosem játszottam vele, de egyszer szeretnék (ha egyszer lesz Nintendom :P), és tudom hogy az Link :)
4/8 anonim válasza:
Egyre több a Legend of Zelda-val kapcsolatos kérdés...emberek, csak nem kezdtek rájönni mi a jó?!
5/8 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok, azóta rájöttem hogy lehet emulátort használni, és imádom azt a játékot :3 :D
6/8 Hitsugaya Lau válasza:
LIIIIIIIIIIIIIINK *-* :3 xd <3
7/8 anonim válasza:
Hát persze hogy Link. Imádom a The Legend of Zelda játékokat. Nem is értem hogy sokan miért nem szeretik. Meg azt se hogy miért nem annyira népszerű Magyarországon.
8/8 Krisipoke válasza:
Mégis ki nem szereti?
Magyarországon azért nem népszerű, mert a Nintendo összességében nem igazán az. Az emberek itthon lövöldözni meg focizni akarnak sajnos. Ha Nintendo konzolon mostanában el is érhetőek ilyen játékok, akkor sem olyanok és úgy, amit az emberek keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!