Szerintetek PC vagy a konzol a jobb?
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint a PC. Számomra a játékélmény fontosabb mint a grafika. Nem tudom ki hogy van vele de nekem a régebbi játékok jobban tetszenek pl: az én kedvenc játékom a Vampire the Masquerade Bloodlines. A Crisis II valahogy nem tetszik , nem jön át a hangulata hiába szép grafikája van, de ezzel nem akarom fikázni nem szarozom le mert alapjáraton jó game csak nekem személy szerint nem tetszik. Valahogy jobban szeretem a régebbi játékokat. Szerintem a PC másik előnye az, hogy vannak magyarítások játékokhoz. Konzolra tudtommal nincs, csak Xbox Classic-hoz. Szóval ismerek olyan embert aki csak a grafika miatt játszik, egy szót sem ért angolul és nem érti a játék adta feladatokat. Csak össze vissza megy és lövöldözik közbe nem érti a játék lényegét. Én sem vagyok egy nagy angolos, ezért inkább minden játékhoz feltelepítek egy magyarítást és máris sokkal élvezhetőbb a játék. Ti hogy vagytok ezzel?2012. aug. 30. 14:39
21/28 anonim válasza:
Ezt felesleges volt privátba is megírni...
22/28 anonim válasza:
hülyeséget írtál... warezt hagyjuk miért? Lehet hogy nem szép dolog ettől függetlenül sokan csinálják konzolra meg csak akkor ha nem akarsz multizni. win7 se szokták sokan meg venni pl nekem eredeti de mi is 1 ismerőstől kaptuk. szóval 150 simán ki lehet hozni. konzol +tv 50+70 ezer és akkor konzolon nem tudsz mást csak játszani és 5 ezerel drágábbak rá a játékok.
23/28 anonim válasza:
Azért hagyjuk, mert az is hozzájárul olyan költségekhez, amit a warez mindkét platformál nullára csökkent. A warezt, mint pozitívumot felhozni, azért elég visszás, ugyanis pontosan ez az az ok, ami miatt sok játék nem, vagy csak sokkal később jelenik meg PC-re, amikor már visszatermelte a fejlesztési költségeket és az előirányzott profitot. Bizonyára akkor a fejlesztők és kiadók szerint annyira mégsem előnyös a dolog.
24/28 anonim válasza:
Megjegyzem a játékok sem ötezerrel drágábbak, csak 2-3 ezerrel, de jobban tartják az árukat, a végigjátszás után esetleg el szeretnéd adni.
25/28 anonim válasza:
legtöbb játék nem warez miatt csúszik hanem át kell portolni a legtöbb nagy játék meg kijön hiába sírnak a warez korán sem okoz akkora veszteséget ahogy beállítják pl én is töltöttem már le játékot de ha nem lehetett volna le tölteni se veszem meg mert nincs annyi pénzem vagy nem érdekel annyira hogy meg vegyem.
26/28 anonim válasza:
A portolás azért annyira nem nagy munka. Ez mutatja azt is, hogy egyes játékokat egy időben adnak ki minden platformra, másokat viszont csak fél-egy év után, vagy még később. Már ha egyáltalán kiadnak. Volt olyan eredetileg PC-re tervezett játék, ami aztán arra meg sem jelent. A Ubisoft sem azért küzd olyan látványosan a warez ellen, mert olyan kis károkat okoz, és valószínűleg PC-n sem azért szívatja a játékost agyba főbe a másolásvédelem, mert a kiadót szórakoztatja a panaszok áradata.
27/28 anonim válasza:
Érdekes módon a blizzard nem sír pedig ő csak pc add ki játékot vagy aki a Minecraftot csinálta. És sokkal több exklzív játék van pc re mint konzolra.
28/28 anonim válasza:
Nem tudom mennyire követed a híreket, de az Activision-Blizzard most épp rossz passzban van, veszteséges a cég, Minecraft pedig konzolra is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!