Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek PC vagy a konzol...

Szerintetek PC vagy a konzol a jobb?

Figyelt kérdés
Nekem személy szerint a PC. Számomra a játékélmény fontosabb mint a grafika. Nem tudom ki hogy van vele de nekem a régebbi játékok jobban tetszenek pl: az én kedvenc játékom a Vampire the Masquerade Bloodlines. A Crisis II valahogy nem tetszik , nem jön át a hangulata hiába szép grafikája van, de ezzel nem akarom fikázni nem szarozom le mert alapjáraton jó game csak nekem személy szerint nem tetszik. Valahogy jobban szeretem a régebbi játékokat. Szerintem a PC másik előnye az, hogy vannak magyarítások játékokhoz. Konzolra tudtommal nincs, csak Xbox Classic-hoz. Szóval ismerek olyan embert aki csak a grafika miatt játszik, egy szót sem ért angolul és nem érti a játék adta feladatokat. Csak össze vissza megy és lövöldözik közbe nem érti a játék lényegét. Én sem vagyok egy nagy angolos, ezért inkább minden játékhoz feltelepítek egy magyarítást és máris sokkal élvezhetőbb a játék. Ti hogy vagytok ezzel?

2012. aug. 30. 14:39
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

Számodra a konzol, mert ha a PC-t tudnád használni, akkor a keresővel megtaláltad volna, hogy épp tegnap volt ilyen kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__3378255-p..

Meg amúgy is, ez szerintem benne van a gyakori kérdések top 10-ben.

2012. aug. 30. 14:48
 2/28 A kérdező kommentje:
Nem figyeltem a tegnapi kérdéseket. :P
2012. aug. 30. 15:13
 3/28 anonim ***** válasza:

"Számomra a játékélmény fontosabb mint a grafika."

Ezt úgy mondtad, mintha a konzolokon lenne csak a grafika a szép és szar a játékélmény, miközben pont a grafika a konzolok nagy hátránya.

Egyébként régen PC párti voltam, pontosabban nem nagyon volt pénzem konzolra is, de mindig is PC-n játszottam (gyerekkoromban PS1), de amióta konzolom van nem tudnék PC-n játszani (tényleg nem, múltkor kipróbáltam és szédültem ahogy fél méterre a szemem előtt történt minden, nem vagyok hozzászokva).

Sokkal jobb játékfelhozatal (PC-re már csak MMORPG-k vannak, meg konzolportok), semmi telepítés, berakod a játékot is megy, nagy tv-n kényelmesen ágyból/kanapéból lehet játszani, stb.

De persze megértem, ha valakinek a PC jön be jobban, csak gyakran hülye okokkal próbálják magyarázni.

2012. aug. 30. 15:18
 4/28 anonim ***** válasza:

es ezek szerint a keresot se hasznalod...

nalam a pc, mert nem csak jatszani hasznalom

2012. aug. 30. 15:19
 5/28 anonim ***** válasza:
Nekem is furcsa látni, hogy valaki pont azért játszik PC-n mert nem érdekli a grafika, amikor konzolokra olyan exkluzív játékok jelennek meg, amik játékélményben agyonverik az átlag PC játékokat.
2012. aug. 30. 15:21
 6/28 anonim ***** válasza:
meg hat hogy iranyitasz 1 mmorpg-ben gamepad-al?
2012. aug. 30. 15:21
 7/28 anonim ***** válasza:
Én kb 3 hónapja váltottam konzolra és nagyon szeretem. Meg lehet szokni az irányítást, kivéve a lövöldözős játékoknál, de van erre is megoldás(egér+bill) átalakítóval..A legnagyobb előnye az, hogy nem kell bajlódni a gépigénnyel, ezért is váltottam. :)
2012. aug. 30. 15:25
 8/28 A kérdező kommentje:
Hát nem éppen. Engem eddig nem kötöttek le a ps3 játékok, pedig rengeteget játszottunk haverral. Azért ne becsüljük le az rpg játékokat. Némelyik igencsak részletes és nagyobb élményt nyújt mint holmi Crisis vagy Bad Company II. Pl az Elder of Scrolls számomra örök kedvenc. Másrészt pedig egy konzol játékot kijátszol pár óra alatt max 1-2 nap míg egy pc-t hetekig játszol. Nekem a konzol túl arcade jellegű. Az én szemszögemből nézve hangulatilag nem üti a konzol a Pc-t. De kinek mi a favorit.
2012. aug. 30. 15:27
 9/28 anonim ***** válasza:
Akkor rossz játékokkal találkoztál konzolon, mivel egyáltalán nem rövidebbek, mint a PC játékok (mivel a játékok java eleve multiplatform) és az exkluzív címeket nagyon meg szokták tolni, így sokszor messze átlagon felüli minőségűek.
2012. aug. 30. 15:29
 10/28 A kérdező kommentje:
Lehetséges , hogy azért van mert én kimondottan PC játékokon nőttem fel. Pedig mindent kipróbáltam Xbox Classic, Xbox 360 Playstation 1-2-3. Nekem az irányítás is kényelmetlen Joystikon , pl fps akció játékoknál analóggal lassabban fordul, egérrel viszont gyorsabban. De lehet, hogy konzolnál is be lehet állítani, hogy mennyire legyen gyors. Bár számomra ami nagy előny az a magyarítás a játékokhoz. Diablo II-be a magyar szinkron nagyon bejön
2012. aug. 30. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!