Szerintetek PC vagy a konzol a jobb?
Számodra a konzol, mert ha a PC-t tudnád használni, akkor a keresővel megtaláltad volna, hogy épp tegnap volt ilyen kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__3378255-p..
Meg amúgy is, ez szerintem benne van a gyakori kérdések top 10-ben.
"Számomra a játékélmény fontosabb mint a grafika."
Ezt úgy mondtad, mintha a konzolokon lenne csak a grafika a szép és szar a játékélmény, miközben pont a grafika a konzolok nagy hátránya.
Egyébként régen PC párti voltam, pontosabban nem nagyon volt pénzem konzolra is, de mindig is PC-n játszottam (gyerekkoromban PS1), de amióta konzolom van nem tudnék PC-n játszani (tényleg nem, múltkor kipróbáltam és szédültem ahogy fél méterre a szemem előtt történt minden, nem vagyok hozzászokva).
Sokkal jobb játékfelhozatal (PC-re már csak MMORPG-k vannak, meg konzolportok), semmi telepítés, berakod a játékot is megy, nagy tv-n kényelmesen ágyból/kanapéból lehet játszani, stb.
De persze megértem, ha valakinek a PC jön be jobban, csak gyakran hülye okokkal próbálják magyarázni.
es ezek szerint a keresot se hasznalod...
nalam a pc, mert nem csak jatszani hasznalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!