Szerintetek az Xbox 360 vagy a PS3 a jobb? Mi a különbség közöttük?
Én is 2 közül választottam.Xboxot vettem, Kinecttel.
Játék téren kb ugyanolyanok, mint ahogy az 1. írta.
1.HA VAN/LESZ 3D TV-D AKKOR PS3
Én nem vettem ezt figyelembe, mert gondoltam úgyse lesz, de aztán mégis lett, azért az Xbox 3D-je is elviselhető, meg a TV tud konvertálni is, tudom ezt sokan szidják, én se számítottam semmi nagy durranásra, de akárki akármit mond kifejezetten JÓ, láttam már rendes 3D filmet.Tudom, hogy ezzel támadtak volna, hogy azért hiszem hogy jó, mert nem láttam még eredetileg 3D filmet, játékot.Azért, már előrre hárítottam.Legfeljebb nekik sz*r a TV-jük, vagy nincs és irigységből írják, de mindegy.
2.KINECT VS. MOVE
Itt mindenki a sajátját dícséri- ez természetes is -.Én boltba próbáltam mindkettőt mielőtt vettem az Xboxot.Szerintem a Kinect sokkal modernebb, és jobb, élvezhetőbb is.Tulajdonképpen a Sony csak lekoppintotta a Wii-t, kitalált egy másik designt, meg marketinget.(Persze ez csak akkor szempont, ha érdekel ez a téma.)
http://www.youtube.com/watch?v=DeJkPN2smB8
3. ISMERŐSEIDNEK MELYIK VAN?
Nyilván nagy előny, ha ismerőseidnek ugyanolyan van, mint neked.
(pl.játékok cserélgetése, online közös játék, vagy átjönnek és hozzák controllerüket és játszotok 2-en)
4. XBOX LIVE VS. PS NETWORK
Itt is az a jobb, ami ismerősöknek van.
Illetve a LIVE fizetős, de nem egy nagy összeg(évente 9000 ft - livekodok.com)
5. EXKLÚZÍV JÁTÉKOK
Melyik konzol exklúzívjai tetszenek jobban?
Néhány példa: XBOX: Halo, Alan Wake, Forza, Gears of War, Fable
PS3: God of War, Killzone, Gran Turismo, Uncharted,
6.MÁSODLAGOS SZEMPONTOK
A.Contoller:
Ez messze jobb az Xboxnak.(ezt még a PS-fanok is beismerik)
B.Melyik tetszik jobban? Melyik mutat jobban a szobában?
C.Kompatibilitás
Pl. Xboxnál ha van Win 7-es okostelefonod, vagy PC-d azt összetudod kötni vele bizonyos módokon.Nézz utána, ha érdekel.
PS3-nál meg ha van XPERIA telefonod, PS Vitad, akkor az is bizonyos szempontokból kompatibilis vele, ennél is utánanézhetsz bővebben.
D.Menü
Nézd meg, hogy melyiknek a menüje jön be jobban.
Szerintem Xboxé jobb.
Most így hirtelen ennyi szempont jutott eszembe.De sok ilyen kérdés van nézz utána.
"Sony csak lekoppintotta a Wii-t, kitalált egy másik designt, meg marketinget."
Én már itt mattot kaptam. Most komolyan, ha nem értesz hozzá mért kell hozzá szólni?
Mert kényelmesebb pl...
BLUETOOTH? Minek, tudsz vele játszani telefonon?Azta...mindjárt besz*rok
sixaxis?Hoppá 2 játék kihasználja, sőt 3, akár 4 is... az igen!
20m hatótávolság?Dejó mindigis a szomszédból szerettem volna játaszani, végre megoldódott ez a probléma!!Újra van értelme az életemnek
7-en??Az mindjárt más... szóval összehívhatom az egész rokonságot, veszek nekik 80500ft-ért kontrollereket(11500x7) és átmegyünk a szomszédba és onnan játszunk.És mindenkinek jut a TV-n kb. 10cm(2).
Meggyőztél.Csaképp az Xboxé sokkal kényelmesebb, jobb.Nagyon ügyes a Sony, hogy 3 gen óta nem tud kitalálni egy normális kontrollert, csak wirelessessé csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!