Melyik a jobb játék konzol és miért x-box360 vagy x-box360 slim?
Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 16:19
1/6 anonim válasza:
Slim.
A régi box hangosabb volt, mintha egy reptér mellett laknál.
És folyton meghibásodott.
Slim már majdnem olyan halk, mint egy ps3, és majdnem olyan stabil, mint egy ps3, mindenképp azt vedd.
2/6 anonim válasza:
először az előttem hozzászólónak:
nekem 2 éve megvan és még nemhibásodott meg 1x-sem pedig napi minimum 4 óra játék mellett megkellet volna
másodszor: a slim-ben könnyebben karcosodnak meg a korongok
viszont lehet hozzá kinectet csatlakoztatni mert elvileg ha egy arcade-hoz vagy elite-hez csatlakoztatsz kinectet meghibásodik tőle.
3/6 anonim válasza:
Jó, kivételek mindig is vannak, de attól még szinte minden második box RROD-os lett.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat akkor a slim gép jobb minden téren:)
2011. dec. 8. 18:44
5/6 anonim válasza:
Nem minden téren. Pl az usb kimenetek annyira közel vannak egymáshoz, hogy kettőt bedugni szinte képtelenség. Ebben jobb volt a régi elite-m. Amúgy már én is slimre váltottam és ajánlom is. A jasper alaplapos boxoknak meg nincs semmi bajuk, van egy 3 éves elite is itthon, hibátlanul működik. A régi xenon alaplaposom nekem is rrod-s lett.
6/6 _boti95_ válasza:
Én eddig csak sima xboxon játszottam de láttam videókat a sima 360 ról és...hát nekem nem kellene hangos folyton meghibásodik,nagyobb helyet foglal.Az Xbox 360 Slim kisebb halkabb kevesebb helyet foglal és szerintem szebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!