Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Herobrine létezik? (minecraft)

Herobrine létezik? (minecraft)

Figyelt kérdés
Láttam covery honlapján a cikket. Nade megnéztem youtube-on hogy kell megidézni és semmi.(nekem nem jött elő) Valaha valaki látta már? Vagy azokat a járatokat vagy piramisokat amiket állítólag csinál?
2012. febr. 19. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim válasza:

Sweet! I've just received my free minecraft giftcode!

>> Minecraftcodes.info <<

2014. jan. 1. 20:49
 62/75 daniel128 ***** válasza:
100%

egy idézet válasza:

Ez az idézet: karacsonylali2000 nevű felhasználó válasza:

Létezik!!! Esküszöm az életemre hogy 1.4.6-ba láttam!!!

Story:

Elmentem bányászni. (már 2 napja hogy nyomom a világot)

és egyszer csak! Vas!!! szedem ki találok egy kifáklyázott lyukat. bemegyek... és hírtelen semmi... aztán valami elkezdett ütni.. Megnyomtam a TAB-ot de semmi. (hogy csak én vok-e fent) AztáN MEGFORDULOK ÉS HEEROBRINE!!!!!! Meghaltam... Mert megölt ott maradtam amikor megölt megnéni mit csinál és felvette a cuccom!!!és bólintott eggyet!

Ki is töröltem a world-ot egyből!!!

és itt a válasz: ha lanba vagy akkor nem írja ki hogy ki van fent

2014. jan. 24. 17:33
 63/75 anonim válasza:
100%
Herobrine létezik. Már régóta kitiltották mert a frászt hozta az emberekre! Állítólag egy új karaktert fog létrehozni és folytatni fogja azt amit elkezdett. =(
2014. ápr. 30. 22:22
 64/75 anonim válasza:
83%
Na áljunk csak meg! Lehet TÚL későn válaszolok de mindneki asztmondja nincs,mert nincs a minecraft.jar-ba a skine. De be tudják rakni rejtett fájlként is.
2014. jún. 7. 07:22
 65/75 anonim ***** válasza:

Egyébként kitőrli Herobrinenak a szemét és helyette szakállat csinál.Ja és tényleg igaz hogyha beírod névnek hogy Herobrine akkor olyan lesz skined és szerintem ez nem poén mert ha beírom Octopus tintahal fej és ilyen slenderman

tested lesz.

2014. júl. 21. 20:57
 66/75 anonim ***** válasza:
És én hiszek benne!
2014. júl. 21. 20:57
 67/75 anonim válasza:

én már többször láttam nem oda illő struktúrákat majd megfordultam és vissza de eltűnt... 2x2-es lyukakat a hegyoldalban,

a házamtól több mint 500000 blokkra kifáklyázott bányákat, tele ércekkel... "kedves barátom" még hál' istennek ne látogatott meg de a fák mögül kifigyelt tengerkék pólója, írt nekem bájos üzeneteket és hagyott kint táblákat, hogy el ne tévedjek.

direkt átraktam a "render distancet 14 chunk-ra" , hogy ne legyen olyan valószínű, hogy lespawnol és ez így is volt. Már láttam de testközelből csak pluginos szerveren találkoztam vele, amikor beteleportált a házamba lespawnolt néhány vérpudlit, letett egy táblát és egy teleport hang kiséretében eltűnt.

2014. dec. 9. 15:21
 68/75 Huroko13 válasza:
100%
Igen!Herobrine létezik! De csak az 1.10-es verzióban a többiben nem (max. alfában )
2016. aug. 15. 19:13
 69/75 Huroko13 válasza:
100%
Hozzátenném hogy csak eredeti minecraftban
2016. aug. 15. 19:14
 70/75 anonim ***** válasza:
85%

Szóóóóval. 44. rohadtul meg fog halni :p

De ez teljesen hülyeség.

1. A videókban skint/modot használnak

2. SENKINEK NEM GGYANÚS HOGY MINDENKI AKI LÁTTA LETÖRÖLTE A MAPPOT??!! Érted. Még véletlneül se tudja bizonyítani...

De amúgy hülyeség már rég nincs bent.

2016. nov. 28. 01:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!