Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Herobrine létezik? (minecraft)

Herobrine létezik? (minecraft)

Figyelt kérdés
Láttam covery honlapján a cikket. Nade megnéztem youtube-on hogy kell megidézni és semmi.(nekem nem jött elő) Valaha valaki látta már? Vagy azokat a járatokat vagy piramisokat amiket állítólag csinál?
2012. febr. 19. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim válasza:
100%
Herobrine egy BUG volt a minecraft egyik alpha verziójában. Annyi az egész hogy páran látták és rögtön történetet csináltak hozzá. Vagyis már nem létezik.
2013. febr. 16. 12:35
 52/75 horváth joci válasza:
2013. febr. 17. 13:13
 53/75 gergo2001 válasza:
57%
ugyertem h maxra hogy a nehezseget NEHEZRE rakod
2013. máj. 11. 14:05
 54/75 Counter Strike válasza:

Igen létezik!Nagyon sokszor hacoltam már vele és mindíg én nyertem de ijesztő volt, hogy világít a szeme meg gyémikard mert először azthittem 1 player.xDD Utánna nekemesett énis felöltöztem stb.. aztán legyőztem és érdekesen hal meg..xd

Ha látni szeretnéd gyere a DiamondCraft-ra mert ott van Herobrine mód mert aaz én szerverem és beraktam. IP:91.82.84.214:25565

2013. jún. 1. 08:16
 55/75 spartacusOL válasza:
78%
én játszottam 1.0.0 án mert szar gépem volt és ezt vitte elég sokat játszottam vele(10 hónap).én egyszersem találkoztam vele de volt hogy pár cucc eltünt a chesteből annyira nem zavart meg nem is érdekelt.Akkor még nem hallottam erről a herobrine ről.De úgy beszarattatok hogy nem merek játszanni xd
2013. jún. 3. 11:24
 56/75 anonim ***** válasza:

Nos, én azt hallottam, hogy Herobrine régen egy játékos volt. Valaki pedig kitalálta, hogy de jó lenne ezzel ijesztgetni az embereket és kitalálta ezt a mítoszt. De ettől függetlenül lehet, hogy benne van a játékban, bár én még nem láttam...

Tehát Herobrine nem létezik. Vagy mégis?

2013. jún. 19. 12:11
 57/75 Trollpapa ***** válasza:
100%
A tört minecraftban Herobrine a Beta 1.6.6-ig létezett és én megöltem 1-szer.
2013. aug. 3. 02:36
 58/75 domicsigggg válasza:
SZERINTEM LÉTEZIK MERT ÉN MÁR LÁTTAM épen bányásztam és megláttam a láva fölött
2013. okt. 11. 12:36
 59/75 anonim ***** válasza:
100%
a skine nincs benne mert szerintem mob-nak csinálták.
2013. dec. 20. 17:58
 60/75 anonim ***** válasza:

"Szerintem létezik, de csak a neten keresztül rakják bele, azért nincs benne a mappában. Tehát ha offline játszol, 100% hogy nem találkozol vele. És ezt a Notch-halott-testvére sztorit is csak kitalálták, mivel honnan tudta volna az ember, hogy akit látott, Herobrine-nak hívják. De elvileg az Alpha verzióban benne volt a játékban mint bug.

És azért írják ki a frissítéses lista végére, mert Notch azt akarja, hogy ez örökké legenda legyen. De úgyis létezik, csak nem lehet tudni, mikor és hol bukkan föl."

ÖÖÖÖÖ! Hát mondjuk onnan tudja hogy Herobrine-nak hívják, hogy amikor megöl KIÍRJA,hogy:

-xyz was killed by Herobrine.

-xyz bevégezte Herobrine keze által.

-xyz ropogósra sült miközben vele harcolt: Herobrine

Angolul nem tudom miket ír ki mert nekem magyarul írja ki. a "was killed"-eset haveromnál láttam mert neki angolul van. A többi angol izére meg nem emlékszem! Szerintem létezik! Engem nem érdekel mit mond más! SZerintem létezik oszt cső

2013. dec. 31. 08:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!