Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Herobrine létezik? (minecraft)

Herobrine létezik? (minecraft)

Figyelt kérdés
Láttam covery honlapján a cikket. Nade megnéztem youtube-on hogy kell megidézni és semmi.(nekem nem jött elő) Valaha valaki látta már? Vagy azokat a járatokat vagy piramisokat amiket állítólag csinál?
2012. febr. 19. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
100%
elvileg egy bug volt
2013. jan. 3. 20:07
 42/75 danikavok válasza:
79%
JA max az alphában am ö egy egy bug az alphában az 1.0.14_2
2013. jan. 5. 18:32
 43/75 horváth joci válasza:
57%
igen létezik az egyik barátom is látta már, és azt mondta hogy az ablakaiba tökfejek voltak és amikor hátra nézett ott volt mögötte és egy kardcsapással leütötte herobrine.
2013. jan. 11. 16:36
 44/75 anonim válasza:
17%

Létezik!!! Esküszöm az életemre hogy 1.4.6-ba láttam!!!

Story:

Elmentem bányászni. (már 2 napja hogy nyomom a világot)

és egyszer csak! Vas!!! szedem ki találok egy kifáklyázott lyukat. bemegyek... és hírtelen semmi... aztán valami elkezdett ütni.. Megnyomtam a TAB-ot de semmi. (hogy csak én vok-e fent) AztáN MEGFORDULOK ÉS HEEROBRINE!!!!!!!!! Meghaltam... Mert megölt ott maradtam amikor megölt megnéni mit csinál és felvette a cuccom!!!és bólintott eggyet!

Ki is töröltem a world-ot egyből!!!

2013. jan. 12. 10:40
 45/75 anonim ***** válasza:
100%
Most nem hiszed, ugye, hogy ezt bevesszük? Herebrone az 1.4.6-ban 200%, hogy nincs benne.
2013. jan. 12. 11:22
 46/75 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem létezik, de csak a neten keresztül rakják bele, azért nincs benne a mappában. Tehát ha offline játszol, 100% hogy nem találkozol vele. És ezt a Notch-halott-testvére sztorit is csak kitalálták, mivel honnan tudta volna az ember, hogy akit látott, Herobrine-nak hívják. De elvileg az Alpha verzióban benne volt a játékban mint bug.

És azért írják ki a frissítéses lista végére, mert Notch azt akarja, hogy ez örökké legenda legyen. De úgyis létezik, csak nem lehet tudni, mikor és hol bukkan föl.

2013. jan. 13. 12:01
 47/75 anonim ***** válasza:
100%

Az első Herobrine sztori szerint, miután meglátta felment minecraft forum-ra és csinált róla egy topic-okt, hogy megkérdezze mi volt ez. De pár percen belül egy Herobrine nevű felhasználó törölte a bejegyzést. Majd rákeresett és nem volt ilyen nevű felhasználója az oldalnak.

Herobrine nem létezik.

2013. jan. 13. 12:18
 48/75 Wolfenstein2000 ***** válasza:
69%
Herobrine létezik. Gyere, fogd meg a söröm....
2013. jan. 15. 08:03
 49/75 gergo2001 válasza:
100%
En mar regota jatszom a minecraftal...EGYSZER SEM LATTAM HEROBRINE-t haverom latott 2szer de en 1szer sem... pedig egy titkos fold alatti banyaban voltam de ott sincsen semmi...egy csomo enderman meg mob de am ha ugyes vagy latsz herobrine-t is (persze csak ha felhuzod a nehezseget maximumra) akkor lathatsz...Kulomben is olyan ilyeszto?? az csak egy ember a minecraftbol aki csunyan csinal
2013. jan. 26. 20:11
 50/75 daniel128 ***** válasza:
100%
hogy érted hogy maxra?? egyébként én se hiszek
2013. febr. 1. 21:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!