Herobrine létezik? (minecraft)
Létezik!!! Esküszöm az életemre hogy 1.4.6-ba láttam!!!
Story:
Elmentem bányászni. (már 2 napja hogy nyomom a világot)
és egyszer csak! Vas!!! szedem ki találok egy kifáklyázott lyukat. bemegyek... és hírtelen semmi... aztán valami elkezdett ütni.. Megnyomtam a TAB-ot de semmi. (hogy csak én vok-e fent) AztáN MEGFORDULOK ÉS HEEROBRINE!!!!!!!!! Meghaltam... Mert megölt ott maradtam amikor megölt megnéni mit csinál és felvette a cuccom!!!és bólintott eggyet!
Ki is töröltem a world-ot egyből!!!
Szerintem létezik, de csak a neten keresztül rakják bele, azért nincs benne a mappában. Tehát ha offline játszol, 100% hogy nem találkozol vele. És ezt a Notch-halott-testvére sztorit is csak kitalálták, mivel honnan tudta volna az ember, hogy akit látott, Herobrine-nak hívják. De elvileg az Alpha verzióban benne volt a játékban mint bug.
És azért írják ki a frissítéses lista végére, mert Notch azt akarja, hogy ez örökké legenda legyen. De úgyis létezik, csak nem lehet tudni, mikor és hol bukkan föl.
Az első Herobrine sztori szerint, miután meglátta felment minecraft forum-ra és csinált róla egy topic-okt, hogy megkérdezze mi volt ez. De pár percen belül egy Herobrine nevű felhasználó törölte a bejegyzést. Majd rákeresett és nem volt ilyen nevű felhasználója az oldalnak.
Herobrine nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!