Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Herobrine létezik? (minecraft)

Herobrine létezik? (minecraft)

Figyelt kérdés
Láttam covery honlapján a cikket. Nade megnéztem youtube-on hogy kell megidézni és semmi.(nekem nem jött elő) Valaha valaki látta már? Vagy azokat a járatokat vagy piramisokat amiket állítólag csinál?
2012. febr. 19. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
100%

Ja és...

Ezt maga Notch írta:

The Herobrine stuff is awesome and kind of scary at the same time. It really shows how little control a content producer has over the content.

I've publicly told people there's never been any such thing as Herobrine, and that I don't have any dead brothers, and that letting too many animals die in lava is a fool proof way to summon him but that you don't need to be afraid of him. He only means well, he's looking out for you, trying to warn you of the dangers you can't see. There certainly are NO physical manifestations of Herobrine that will sneak out of your computer if you leave Minecraft running at night, looming over you as you sleep with his pale eyes inches away from your face, as he tries to shout at you to wake up. Sometimes you wake up with a jolt, and he's gone, and all that lingers is the memory and faint echo of his wordless screaming. Of course it was just a dream. There's no way a morally dubious ghost with a god complex could at any point decide to haunt the children who play my game "for their own good", as there is NO SUCH THING. etc etc„

~ Notch on Herobrine[2]

2012. máj. 14. 15:03
 12/75 anonim válasza:
47%
En keszitettem egy skint, amit beraktam a konyvtaramba!!!Nallam a Herobrine mindennapos eset!
2012. máj. 19. 20:40
 13/75 anonim válasza:
98%
Én még nem találkoztam vele de nem is akarok.
2012. máj. 19. 21:38
 14/75 anonim ***** válasza:
29%

én hiszek herobrine ban mert egszer ástam egy lyukat és belepotyantam egy jooo nagy kifákjázott tercsire (területre)

és láttam valamit ami nek fehér volt a szeme ténleg ja am 1.3 ban láttam és azota hiszek benne

2012. júl. 3. 18:13
 15/75 anonim ***** válasza:
76%
[link] tölds le innen elmondom hogy rakd be 1.tölds le z audio modot meg a mod loadert tedd be (remélem tod hogykell berakni) 2. indisd el az eaysmod installer ja töröld ki a minecrraft.jar ba a meta.inf et na ha elinditottad akk várd meg még nnem irja ki ogy done és ha kiirta ki x eled be a játékba és kész ja a herobrine totemet meg mutatom hogy csináld itt: [link] és ha meg van itt a totem: [link] és várd meg még herobrine fejének szeme piroá válik és készherobrine feltámadt
2012. júl. 4. 22:11
 16/75 anonim válasza:
42%
Na figyuzzatok ide. Igaz hogy benne volt a minecraft-ba elég régen de aszt irta notch hogy kiszedte. JÓ én mondtam Update frissités new world és játszottam ám bár a házamból vagyis a cheast ból hiányzott minden vas arany lapis stb. és tudtam ki volt!!! de a kövi update-ban már tényleg kivette notch a fehérszeműt és nem tünt el semmim a cheast-omból ilettve hátulról nem őlt meg semmi amikor fullos dia cuccom volt!!! de amikor a herobrine fan-ok terjeszteni keszték a hírt hogy herobrine még él csináltak egy modot feltették youtobe-ra ezzel a névvel: Minecraft Herobrine is real!!! képekbe volt de ugyebár mindenki ismeri aszt a trükköt Gabortóth74 minecraft videójábol az eggyik kép úgy néz ki mint herobrine és aszt felmerték tölteni a netre én beszartam tőle de kiszurtam! emberek vigyázatok szerveren ha netán herobrine-t láttátok csak egy kép volt amire ő volt ráfestve! nagyon valóság hű! na de szögezzünk le egy tényt ezzel a kérdésell kapcsoltba! HEROBRINE NEM LÉTEZIK CSAK LÉTEZETT!!!! ja és jó játékot kivánok! :D
2012. júl. 11. 08:14
 17/75 anonim ***** válasza:
72%
Herobrine melyik verzióban van benne??
2012. júl. 27. 08:52
 18/75 anonim ***** válasza:
85%
Miért nem lehet megérteni hogy herobrine nem volt a játékban? Single player commandsal tudtál lehívni még bétában egy olyan szörnyet ( /monster) aminek ugyanaz volt a skinje mint neked. Ezek régen voltak benne a minecraftban, még béta előtt, embereknek hívták őket de notch kivette a játékból. NA! Nincs semmiféle herobrine.
2012. júl. 27. 09:04
 19/75 anonim válasza:
36%

HM, a minap láttam egy cikket "Herobrine él". És az volt oda írva hogy él mert látták, na ez most elég hülyén hangzik, nem? Én sem hittem lementem a lap aljára és...

De előbb válaszolok Deviltomi kijelentésére (és egyben ez is a válasz a kérdésre) : Elején én is ezt hittem de már nem nem törölték ki, él! Csak a Mojang ügyesen elrejtette, Herobrineés a mi skinünket használj csak egy adyxf.exe nevezetű fájl kitörli a szemét és szakállat rajzol. Na most nem biztos hogy adyxf.exe a neve lehet sima class fájl és betűk is kimaradhatnak, na min 1 aki hisz benne az hisz aki nem az nem! :)

2012. júl. 27. 20:26
 20/75 anonim ***** válasza:
78%
Már tudom melyik verzióban van benne.1.6.5-ben.tőlem már lopott gyémántot,és az nem mod volt.s láttam egy kis szigeten.szerintem létezik...
2012. aug. 5. 12:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!