Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Herobrine létezik? (minecraft)

Herobrine létezik? (minecraft)

Figyelt kérdés
Láttam covery honlapján a cikket. Nade megnéztem youtube-on hogy kell megidézni és semmi.(nekem nem jött elő) Valaha valaki látta már? Vagy azokat a járatokat vagy piramisokat amiket állítólag csinál?
2012. febr. 19. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
100%
Herobrine létére jól beszél a csávó
2012. aug. 9. 12:59
 32/75 anonim válasza:
100%

Nem néztem végig az összes válasz, de azért megírom, hátha még nem válaszolták ezt:

A kicsi piramisokat automatikusan generálja a minecraft. Az 1.3-as patchben például egy csomó új templom sőt már NJK-falvak is generálódnak a különböző Biomokban. egyébként néha az alaptörténetben nem írnak járatokat, bár erre nem érdemes alapozni. Az NJK-k nem csinálnak járatokat, de piramisokat igen...

2012. aug. 9. 14:50
 33/75 anonim ***** válasza:
57%
Én pontosan nem tudom de a skin benne van!! mert ha az a neved hogy Herobrine akkor nincs szemed és nekem elég érdekes hogy pont erre a névre jön ki a skin
2012. aug. 13. 22:32
 34/75 anonim ***** válasza:
100%

Ez ezért van, mert tört klienst használsz.

Ha törtben beírod bármelyik eredetisnek a nevét, az ő skinjét fogod megkapni. A Herobrine névre, meg be van állítva ez a skin, a poén kedvéért.

2012. aug. 16. 17:30
 35/75 Guhax ***** válasza:
100%

youtube.com-on nézel valami videót, akkor az is lehet hogy valaki ilyen skin-t csinált, és ugy filmezték le hogy HERBRINE és most mindenki el hiszi hogy vtb...nincs :S

bár jó volna :D

2012. aug. 22. 19:53
 36/75 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem létezik. a herobrine videók nagyrészében mosolyog ez pedig megcáfolja azt a feltevést hogy a human (vagy monster) textúráját használja. a herobrine idéző pedig azért nem működik mert az egy mod/plugin-ban van
2012. aug. 29. 16:40
 37/75 szalai ádám válasza:
33%
MINDENKI!Ha multiplayerben látjátok herobrin-et az azért van mert multiba lehet megidézni.De nem csinál semmit csak áll mint egy szobor.VAN singleplayer modja. Egy új craftolható blokkot ad a játékhoz.CrafTOLNI úgy lehet hogy egy soulsandet csontal körberakunk. egy netherack lesz belőle amin egy herobrine fej van.A spawnert úgy lehet megcsinálni mint ahogy multiba csak a herobrinos netherackot a rendes netherack alá kell rakni ésmeg kell gyujtani várunk egy kicsit vagy semennyit és kiírja a ö...valamit. aszem azt hogy meghalok vagy ijesmi. taposóaknát csinál és megjelenik de ha megütöd füsthatásokkal eltűnik.nem tom hogy lehet megölni.REMÉLEM A VÁLASZOM KIELÉGÍTŐ!!!
2012. nov. 25. 11:20
 38/75 anonim ***** válasza:
86%

Multiban sem lehet megidézni, csak, ha a szerveren van valami Herobrine-os plugin vagy mod.

Amit te leírtál az pedig az EGYIK Herobrine-os mod a sok közül, ugyanis rengeteg van.

2012. nov. 25. 13:56
 39/75 anonim válasza:
13%

Láttam már egy 1x2-es járatot

Története:

Legeneráltam egy pályát elkezdtem robbantgatni addolt tnt-vel és egyszer csak kettérobbantottam egy ember méretű alagutat ami ki volt fáklyázva.

Aztán meg be se mertem nézni csak kiléptem és gyorsan töröltem a pályát.

2012. dec. 13. 18:04
 40/75 anonim ***** válasza:
86%
Ugye tudsz róla, hogy vannak elhagyatott bányák, amik ki vannak fáklyázva, lehet, hogy egy olyat találtál, csak érdekesen lett legenerálva.
2012. dec. 13. 18:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!