Van rosszabb mmorpg mint a Metin 2?
Maximum a sé (pénz) beszedéséért jó mert másért mért jó?:) gondolom nem olcsó üzemeltetni sem
aztán meg mitöl jó mert itt a játékra gondolok magára nem egy servere
tehát mikor játszol rajta
amugy tapasztalt válaszoló nagyon hasznos információt közölt:
"nincs rosszabb" edig ez a leghasznosab válasz pedig rövid:p
.
metin 2 kb. olyan mint a posatl 2
vagyis örült dühöngö amit már az elején meguntál de azért bambán mész még amig nem jösz rá hogy mért kell ilyenel játszanod mikor ennél a játékonal csomó jobb van és nem eröltetetek. (de amugy postal 2 azért metin 2töl jobb egy kicsit)
Én mind2-vel játékkal játszottam eddig.
Szerintem mind2 játéknak van jo és rossz oldala.
Nemlehet azt mondani ,hogy a wow mindenbe jobb, mert pl.: a megérthetöség,(előttem szólóéból)horgász partyk,stb...
WoW meg sokan mondták már jobbankivan találva,sok map,sok kaszt,annális több skill.Az olyan emberekenek akik azért játszanak, hogy fullra kivigyék játékot nem tudnám megmondani meik a jobb, mert a wow-ba könnyű(könnyebb) felmenni 80ra(full LV) mint a metinbe 99(full LV), de viszont sokkal több a kiegészítö cucc.
Sajnos a wow-ban én ugyláttam, ha nem javitsatok ki, hogy a pvp(1 versus 1 elleni harc)-ben nagyon kiegyenlitett a kasztok számára a harc.
Ebben jobbnak látom a metint, viszont a pvm(fejlődés,állatokkal,mobokkal valo harc)-ben jobban kivan találva a wow.
Szerintem mind2 jo játék és ezt mindenki megmondhatja, hogy biztos van rosszabb játék náluk.
Köszi hogy végigolvastátok.
A történet nem csak ennyi hogy leestek a kövek és káosz lett!Hát aki ezt irta az tévedet...Több történet is van és össze fügenek most leírok kettöt!Kezdjük a válaszoloéval:"A kezdeti időkben az egész kontinens egyetlen birodalomként volt egységes. A lakosság békésen élt az Imperial hatósággal együttműködve. De egy nap, az égből egy hatalmas Metin kő alakjában, a birodalmat elárasztotta a fenyegetettség. A kő becsapódását követően, megváltozott a kontinens földrajzi és éghajlati viszonyai, az állatok és az emberek a Metin kövek irányítása alá kerültek. Pusztító teremtményekké váltak. Kegyetlen és torz szörnyekké mutálódtak. Sok embert ölt meg a halálos betegség és haláluk után, és véres élohalottakként bojongnak örökké a megbüntetett kontinens elátkozott területén. A káosz okozta őrület hozta a korábbi egységes birodalom feloszlását és három kisebb birodalomra szakadtak a kontinens peremén, akik ellenségekké váltak egy nap. A kontinens központja, ahol a Metin kő esett alá az égből, ott lakik a legtöbb rémísztő teremtmény. De még mindig kisebb kövek esnek az égből a birodalmak különbözo pontjaira.
Az elborzasztó tény, hogy a Metin Kövek hatalma egyre növekszik, a Sárkány istent arra kényszerítette, hogy a szétesett birodalom mellé szegődjön. Erejét a lakosság segítésére fordítja és közös erővel megpróbálják megállítani a Metin Kövek növekvő uralmát a föld felett.
Legyél a Sárkány isten szövetségese, és győzd le a Metin kövek hatalmát. Állítsd meg a birodalom pusztulását és alapítsd újra vezetése alatt." Na de mi is váltota ki a metin kövek esését?Na egy másik történet: kezdetekben három isteni testvér tartotta az élet elemeit az uralmuk alatt: Bahar-Taraji, a Teremtés istennője, és az ő fiú testvérei Baljit-Elvedin, a Megőrzés istene és Beran-Setaou, a Pusztítés istene. Az emberek imádkoztak az első kettőhöz, de sajnos félték a harmadikat. Az idő múlásával ez irigységet váltott ki Beran-Setaou-ból, ami végül gonoszságba és gyűlöletbe fajult. Később az istenség haragja olyan nagy lett hogy Beran-Setaou megölte a nővérét - aki az emberek legkedveltebb istensége volt.Az istennő halálának kataszrofális következményei voltak. Egy hosszú és kegyetlen tél megfagyasztotta az emberek világát. Még az istenek is szenvedtek. Beran-Setaou visszavonult a magányába, mert a tettének súlyossága őt is elszomorította. A testvére Baljit-Elvedin sokáig gyászolta az istennő halálát, majd később elindult keresni a testvérét. De ez csak egy része a történetnek...Amikor rátalált a barlang mélyén, egy hihetetlenül erőszakos harc tört ki a két testvér között, amit egyikőjük sem tudott megnyerni. Viszont, Baljit-Elvedin mégis el tudta zárni a barlangot és vissza tudott térni az emberi világba. Onnantól védte a világot és a benne élő teremtményeket, feltéve ha azok nem a sötét oldalhoz tartoznak.A barlang, ami később a Száműzött Barlangjaként lett ismert, pontos helyét csak kevés ember ismeri - és azok akik tudják, titkolják. A sötét sárkány uralja a barlangot és a lakóit. Még mindig gyűlöli az összes élőlényt. És mindenki aki keresztezi az útját, megtapasztalja a haragját.Ö egy boss lett.És úgy tudom valami van a démon toronyéval is de azt már nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!