Van rosszabb mmorpg mint a Metin 2?
Szerintem a metin nem is olyan rossz. És ne pontozzatok le azért, mert ez a véleményem!
- egy ember írta, hogy metinben kicsi a bejárható terület:
erre én azt mondom, hogy tévedett, én több éve játszok vele, de még nem tudtam bejárni az összeset
-egy másik ember azt mondta, hogy a SÉ rendszer felháborító: Egy játékot azért kezdesz el, hogy szórakozz (szerintem), amit SÉ nélkül is megtehetsz, ha meg fejlődni akarsz, játssz egy privát szerveren
-rajtam kívül még rengeteg ember van, aki szeret metinezni (azok, akik ezt meg is teszik)
-ha azt mondja valaki, hogy szerencsejáték, én azt mondom: rengeteg játék van a világon, amiben nagymértékben közrejátszik a szerencse
Bejártad már valaha a wow összes területét?
szinte lehetetlen vállalkozás :)
Én játszottam a wow-al is és a metinnel is
Egyértelmű, hogy a metinben sokkal kisseb pályák vannak.
A SÉ-rendszer szerintem is bosszantó :P A wow-ban mindenki egyenlő eséllyel indul. Viszont a metinben azaz ász akinek sok pénze van.( persze csak ha szórakozni megyünk ez lényegtelen ) Én voltam egy metines privi szerveren. 1 hét alatt a toppon voltam hála a SÉ-nek.
Az emberekkel kapcsolatban, sokkal több többen vannak wow-on és ez vitathatatlan :) Legutóbb eredetin már 11 vagy hány millión voltak? és ebben nincsenek benne a privát szerverek játékosai.
Amúgy te már kipróbáltad a wow-ot? Majd akkor nyílváníts véleményt ha már kipróbáltad :)
Az előttem szólókkal értek egyet.
Metinben kevés a terület, wowban sok, maradjunk ennyiben.
Metiné meg nyugtatja?:D
hát azért durván éles a metin képe és világos
ezért most nem fogom vga driveren fényeröt alitgatni mert játszaní akarok
aztán meg lényegében csak a játékos karik vanak viszonylagv kidolgozva a ţöbire rádobtak egy 2048 pixeles de 2 szinböl áló texturát vagyis terheli a gépet de semi minösége... borzasztóan optimalizált õszetákolt
nézd meg metin beálitásait?
4-5 dolgot tudsz beálitani?
néz meg egy igazi mmorpg beálitásait
Everquest II Extended et
6-8 oldal!!! beálítása van
és minden oldalon vagy 30 beálitási lehetöség
és kritikában még ez se elég jól optimalizált
háţ vices...
legyen el metinével aki akar de atól még egy job játék nem roszab csak mert nem az a stilusa
metin 2 amugy is idegesitö játék
wow nemtudom az e de kétlem
Most szidhatjátok a wow grafikáját, de képzeljétek már el olyan graff-al mint a metiné. hogy nézne már ki.
Olyan a grafikája amiennek lennie kell.
Na meg amilyen "jó" a metin grafikálya olyan igénytelen az egész játék.
Pl.: kevés skill, kevés cucc, unalmas monoton pályák, nameg a mobok xD. Éhes vad kutya xD. Nehogy veszett vagy vmi legyen, nem ő éhes xD ( na meg hát mindenki tudja ha valaki éhes sokkal erősebb nemde? :P)
hol jó a metin2 szidják wow ot ki szidta?
mármint metinhez képest biztos nem csunyáb
gates of andaron meg nem is érdekel de elvileg szeb mint Skyrim ezerszer....:D
hát igen de as éhes kutya csak az eleje
utána van Kaszás is meg Sivatagi teknös
király pók
jó frapáns boss nevek:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!