Metin 2 mmorpg játék hangulatos?
Mármint a játékélményre gondolok! Aki már próbálta!Engem leginkább a magyar szöveg ami vonz, bár nem tudom hogy milyenek a küldik (gondolom ölj ölj X mennyiséget),és a fejlődés mennyire gyors!?
Tudom ízlések és pofonok,de azért kíváncsi lennék a ti véleményetekre is akik már játszatok/játszanak vele! És melyik szerón vannak a legtöbb magyarok?
3 Éve játszok vele minden csak nem hangulatos:D
ha találsz barátokat a légkör jó ha elenségeket akor meg agresziv
idegesitö játék de ha ez nem probléma:p
sima metin2 vel érdemes sztem kezdened ot mindenki magyar www.metin2.hu
vagy magyar privát szerverekel
ddmt2, pumt2, metin2mester mint irták de még sok van
ha hangulatos játék kell akkor Perfect World International (persze angol de vanak magyarok sokan rajta) persze ha tetszik a stilusa:) de ha metin ugy érzed tetszene akor ez sokal joban 2 éve játszom rajta
sokkal megnyugtatób mint metin persze ezt is lehet komolyan veni de ha metin t komolyan veszed beleörülsz ha pwi t komolyan veszed akor csak leterhel kicsit:p
a legjobb szó a játékra: KULA XD
Egy ideig játszottam vele, és ennyit kell csinálni: space-t nyomod fél óráig közbe mozogsz és már meg is van a 20as szint, nagyon unalmas game :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!