Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van rosszabb mmorpg mint a...

Van rosszabb mmorpg mint a Metin 2?

Figyelt kérdés
Ugye ez a Metin 2 mmorpg a lehetö legrosszabb játék a világon?
2011. dec. 10. 19:28
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
a metin nem kínai hanem koreai
2011. dec. 19. 14:37
 22/50 A kérdező kommentje:
Akor már sokal jobb is:)
2011. dec. 19. 14:50
 23/50 anonim ***** válasza:
59%

félreértettél, nem azt mondtma, hogy a diablo az első és utolsó játéka, hanem hogy az első és utolsó jó játéka.

elhiszem, hogy nagyon sikeres meg minden a starcraft is. na de nem igazi játék szerintem... ien kockafejűek tudják élvezni ezért lett tömegsport is koreában, de számomra az a jó játék amit élvezni is tudok, és a starcraft pont arra megy hogy minimális idő alatt szuper játszmát játsz nincs időd élvezni, persze akinek ez az élete azt megértem, hogy szereti. én mondjuk jobban szeretek építkezni is a starégiai játékokban és a star craft nem ad erre sok lehetőséget... realtime játék lenne de mégis 2 perc alatt lezavarják... ez így nem poén.

a diablo tökéletes, a wow meg max 2003-2004 ben volt jó, onnantól csak az elvetemült fanok imádják, de már nagyon elavult. láttam már szebb mmokat

2011. dec. 19. 19:18
 24/50 A kérdező kommentje:

egyetértek

látom mért pontozhatak le meg engem is ezért mert igy gondolkodok:D

de mért nem 0% ot ir? nem ir % ot azt nem nagoyn értem az -X% ot jelent már?

2011. dec. 19. 19:52
 25/50 anonim válasza:
Na most elárulok valamit ! Amint láttam sok kommentelő írt a wow 1x üségéről , aki ezt irja nagyon téved én 2 éve eredetizek és azota sok minden változott viszont az hogy most elérted a 85 öt (az most a jelenlegi max lvl)az nem a világ közepe bár az is idö. ugye a tier eket ki kell szedni (cucc,szett stb..) a t12 es valor pontokat 2honap mig kiszeded 1 karival utána jön az igazi t12 amit tokenek begyüjtésével tudsz venni na már most ha mákod van és ez most nagyon nagy mák 2 hét alatt kiszedsz 1 tokent (1 szett 5 itemböl +a fegyverkböl áll)és ha ennek vége most jött ki 2 hete a t13 oda is valor pontok és tokenezés és mingyárt itt az uj kiegészitö a Mists of Pandoria ahol a t14,15 elérhetö lesz! szoval ha nem vagy no lifer nem tod megunni mivel mindig csinálnak ujjat a graffrol meg ne is beszéljünk ha valaki mutat az összes mmo ba vmi nagyonagy változást megeszem a kalapom! akkora graf kül. nincs 1 mmoba se ! ráadásul itt jön a Blizzard következö kasszasikere a diablo 3. a metinröl meg csak annyit tok mondani hogy a 10 en éves kis gyerekeknek nagyon jo az mmo nak a megismertetésével mert ingyenes stb.. de aki igazán akar 1 jot jáccani az szépen elmegy a boltba és megveszi a wowot.nem És a wowot ne holmi privát hekkelt szerverekröl álapítsuk már meg!
2011. dec. 21. 22:14
 26/50 anonim ***** válasza:

ma 22:14

Egyetértek.

Wowba sokkal többet kell dolgozni mind metinbe.

2011. dec. 21. 22:19
 27/50 A kérdező kommentje:

Pandoria ban pandák lesznek?

mert az érdekes lehet

ha pandával is lehet leni vay edig is lehetet?

van egy free mmorpg aba is van panda is panda karakter nem átalakulva

.

hát én wow ot megvárom még igazán free lesz

csak megoldják valahogy item shopos ra

aki edig fizetet rá nem lesz gondja ugy se

aki meg nem az nem csak vacakolva tud vele játszani (tudtomal free 20lvl ig is kel bankártya szám nem? de ha nem is elég macerás regisztrálni aztán meg jó nagy a wow

hány gb? full mindenel szerintem 30gb al se mondok nagyot

visznont priváton én se játszanék)

2011. dec. 22. 08:08
 28/50 anonim válasza:
Igen Pandák lesznek (neutral kaszt) azaz semleges se horda se alli. Hát figyelj a wowot ne nagyon várd h ingyenes lesz mig 12.5 millio elöfizetöje van viszont meg lehet találni a kiskapukat a havi játékdij fizetésére :) ezert van nekem 3évre elöfizetve :)
2011. dec. 23. 23:28
 29/50 anonim ***** válasza:
MUonline.
2011. dec. 24. 15:11
 30/50 A kérdező kommentje:
Mu online mért roszab?
2011. dec. 24. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!