Van rosszabb mmorpg mint a Metin 2?
félreértettél, nem azt mondtma, hogy a diablo az első és utolsó játéka, hanem hogy az első és utolsó jó játéka.
elhiszem, hogy nagyon sikeres meg minden a starcraft is. na de nem igazi játék szerintem... ien kockafejűek tudják élvezni ezért lett tömegsport is koreában, de számomra az a jó játék amit élvezni is tudok, és a starcraft pont arra megy hogy minimális idő alatt szuper játszmát játsz nincs időd élvezni, persze akinek ez az élete azt megértem, hogy szereti. én mondjuk jobban szeretek építkezni is a starégiai játékokban és a star craft nem ad erre sok lehetőséget... realtime játék lenne de mégis 2 perc alatt lezavarják... ez így nem poén.
a diablo tökéletes, a wow meg max 2003-2004 ben volt jó, onnantól csak az elvetemült fanok imádják, de már nagyon elavult. láttam már szebb mmokat
egyetértek
látom mért pontozhatak le meg engem is ezért mert igy gondolkodok:D
de mért nem 0% ot ir? nem ir % ot azt nem nagoyn értem az -X% ot jelent már?
ma 22:14
Egyetértek.
Wowba sokkal többet kell dolgozni mind metinbe.
Pandoria ban pandák lesznek?
mert az érdekes lehet
ha pandával is lehet leni vay edig is lehetet?
van egy free mmorpg aba is van panda is panda karakter nem átalakulva
.
hát én wow ot megvárom még igazán free lesz
csak megoldják valahogy item shopos ra
aki edig fizetet rá nem lesz gondja ugy se
aki meg nem az nem csak vacakolva tud vele játszani (tudtomal free 20lvl ig is kel bankártya szám nem? de ha nem is elég macerás regisztrálni aztán meg jó nagy a wow
hány gb? full mindenel szerintem 30gb al se mondok nagyot
visznont priváton én se játszanék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!