Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van rosszabb mmorpg mint a...

Van rosszabb mmorpg mint a Metin 2?

Figyelt kérdés
Ugye ez a Metin 2 mmorpg a lehetö legrosszabb játék a világon?
2011. dec. 10. 19:28
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
a válasz a wow metin kérdésre egyértelmű :D két szar közül ha muszáj játszanom, akkor azt vűlasztom amelyik kevesebb helyet foglal :D ugyanolyan nulla a két játék, de a metin olyan 1 giga körül?* a wow meg 50 giga körül?* egyébként van egy kedvencem, ami sokak kedvence és kenterbe veri az összeset. de az sajnos már haldoklik és nem írom le a címét nem kell azon veszekedni :D az a játék túl jó ahhoz hogy csíra wowosok meg metinesek szenvedjenek rajta :P
2011. dec. 11. 19:25
 12/50 A kérdező kommentje:
irtam privátot örülnék ha válaszolnál de ha nem az se baj:(
2011. dec. 12. 20:01
 13/50 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 17:09

Te nem játszottál a wowon, max. 5 percet.

A metinben alig lehet csinálni valamit, csak pár egyéb dolgot... És tényleg nincs értelme guildnak.

Én mindkét játékkal játszottam egy csomót, a metin egy idő után kiborított.

Igenis könnyű, meg mi az, hogy fél év amíg 80-asok leszünk? Az hülyeség, én eredetibe egy hét alatt felmegyek 80-ra, a cataclysm-ben pedig két hét alatt bőven 85-re.

A metinben nagyon lassú a fejlődés, az egy nagy rakás ****

2011. dec. 13. 18:17
 14/50 Guth ***** válasza:

Én játszottam a metinnel, szóval nem úgy ítélkezem róla, hogy nem is ismerem :) Ez nem az én szokásom. Én maradok a véleményem mellet, hogy egy rakás szar :P

A wow-ban meg hiába éred el a 80-as szintet. Ezzel tulajdonképpen nem csináltál semmit. A csapatjátéknak meg a wow-ban van értelme. Meg hát persze, hogy a metinben nem fejlődsz, a szorzók egyre kissebbek ( mármint az eredeti szerón, ha ott játszol)A bossokról meg ne beszéljünk, néha bedobnak egy sárkányt oszt szeva, vagy egy teknőst a sivatagra

2011. dec. 15. 15:34
 15/50 Guth ***** válasza:
Bodor-t támogatom :P
2011. dec. 15. 15:37
 16/50 anonim válasza:
gyerekek ha nagyon unatkoztok akk keresetek rá a metin 1 -re aztán mehet a vita tovább :p
2011. dec. 15. 16:59
 17/50 anonim ***** válasza:

Ki nem állhatom a Metint...

Régen, amikor játszottam vele, ugye írtam, akkor a haverom mutatta meg ezt a játékot, hogy milyen jó stb...

De az a haverom akkor asszem, nem biztos lehet olyan 9-10 éves körüli volt, nem volt valami profi benne, de szerette, mert tetszettek neki a fegyverek, meg hogy milyen könnyű. Igen, 10 évesen azt mondta, hogy könnyű... Sokkal könnyebb a wownál.

2-3 hónap múlva ő is rájött, hogy igazából ennek a Metinnek nincs sok értelme, kevés cucc van benne, kevés fegyver, ünnepekkor elég béna a rendszer, csak az ellenfelek dobnak pl. tököt, azt ennyi. Vagyis akkor ennyi volt a Metin 2, az egész ölésből állt, néha ha kedvünk tartotta nyithattunk egy boltot, ami szerintem az egyetlen egy jó ötlet a Metinbe, minden mást elbénáztak benne.

Most jöjjön a wow:

Haverommal, már a Metin előtt SOKKAL, évekkel azelőtt már ismertük a wowot, de nem igazán játszottunk vele, mert nem értettük a lényeget, csak a trial versiont töltöttük le néha és nyomtuk 20 lvl-ig.

Majd az unokatesóm, aki vérbeli wow kocka, aki már a wow leges legelső részével is játszott megismertette velünk a lényeget, úgy gondoltunk hogy izgi, segített egy jó kis szerót megcsinálni.

Nem vagyok hülye, azóta már én is megtanultam, ez évekkel ezelőtt történt amit most leírok. Már a Wotlk-t egyedül nyomtam taurin profin. Ja hát a haverommal, aki nem volt valami profi, mivel még mindig kicsi volt, hát, nem értette olyan jól a wowot mind én, hiába magyaráztam neki, hogy csinálja ezt csinálja azt, nem értette a wowos szakszavakat, pl. 100. elmondásra értette meg, hogy mi az a guildban/raidban, hogy damage. A healert meg tankot tudta, de a damaget nem értette meg. De cataclysm megjelenésekor már ő is profi volt, én már a burning crusadében azért elég jól nyomtam...

Most írok pár különbséget:

Metin 2 : kevesebb kaszt

wow : több kaszt

Metin 2 : kevesebb bejárható hely

wow : rengeteg, több bejárható hely

Metin 2 : nagyon gyenge történet

wow : erős történet, lásd: Arthas története, illetve a blood elfek története sem semmi :)

Metin 2 : ************

wow : JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Ennyit akartam.

2011. dec. 15. 19:37
 18/50 anonim válasza:

Az 3. kommentelőnek írnám:

-A Blizzard mióta első és utolsó játéka a Diablo2??

-És mióta olcsó pénzből csinálják?

-1998-ban a StarCraft akkora sikert aratott hogy 4 évig Best Seller volt.

-A Diablo, és a Diablo 2 is nagyon jó, talán az MMORPG játékok atyja.

-A WoW 2002-es játék ha jól tudom, akkor ku..a nagy sikert aratott, csak azóta a grafikán semmit nem változtattak.

-Megjelent a StarCraft 2, ami szerintem a legjobb stratégiai játék, és nem sokára a Diablo 3-at is kiadják.

A Metinről:

-Made in China ( sztem ezzel mindent le is írtam )

-Ki a gyártója egyáltalán??

2011. dec. 18. 21:48
 19/50 A kérdező kommentje:

Hát starcraft nekem nem tetszik de az öszes töbi blizard játék tetszik

sc nek a stilusa nem tetszik de biztos jó aki szereti

merinek a gameforge a szolgáltatója

gyártója vmi kinai vacak lehet

de kinai jo mmo k is vanak metin az nem az

hát igen ha valaminek régi "öse" van anak szikla alapja van:p igy a rajongók mindég pártolják

én Skyrim et pártolom:p vagyis elderscrolokat bethesdát:p

de blizárd is jó:)

2011. dec. 19. 14:21
 20/50 A kérdező kommentje:

Ymir a gyártója

nagyon hires ö csinálta a Metin 1 et i

...

2011. dec. 19. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!