Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem látjátok be hogy a...

Miért nem látjátok be hogy a minecraft egy rakás sz**?

Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 00:29
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim válasza:
61%
EGY NAGY HULLADÉK FOS AZ EGÉSZ!!!!!!
2017. febr. 2. 23:04
 62/67 anonim válasza:
11%

Azta! A "válaszolók" nagy része hülye mint az állat. 2011-től 2013-ig terjedően, plusz az előző 2017-es "válasza"! Azért nem mondom hogy annyi eszük van mint egy 5 évesnek, mert még annak is több van. Az egyik dolog amiben világelső most, hogy ez a legtöbbet eladott játék a világpiacon a videójátékok történelmében, és még most is az (de ezt már mondtam).

A lényege:

Túlélő (Survival): Lespawnolódsz egy világban (avagy egy seed-en amit ha nem állítasz be random lesz) egy random helyre, és ott a kezdetektől túl kell élned. Fall damage-től az életerőd lemehet, ha nem eszel kajacsíkod lemehet, és nyersanyagokat kell szerezned.

Kreatív (Creative): Lespawnolódsz egy világban. Életerőd és kajacsíkod nincs, mert így halhatatlan vagy (bár ha a voidba esel ott sebződsz :p). Nyersanyagaidból végtelen van, szóval nem kell kutatnod érte (bár így is vannak dolgok amiket csak paranccsal hívhatsz le).

Hardcore: Úgyan olyan mint a Túlélő mód, de itt csak EGYETLEN életed van. Ha meghalsz max spectatorban tudod nézegetni a világod (De ennek nincs sok értelme, a készítőknek ki kellett valamivel tömni ezt).

Régen tényleg nem volt annyira tartalmas, de most már az 1.17-en dolgoznak ami sok újdonságot tartalmaz (1.17 előtt volt sok update).

Neked nem tetszik, másnak igen. Különbözőek vagyunk, nem kell mindennek és mindenkinek megfelelni.

Remélem tudtam segíteni, ha valaki ki akar javítani, vagy hozzá akar valami infót/véleményt tenni a válaszomhoz nyugodtan tegye, nem kritizálom maximum leállok vele egy diplomatikus vitára.

2020. okt. 13. 21:35
 63/67 anonim ***** válasza:
64%
A 62. Válaszoló buta!
2021. márc. 9. 13:01
 64/67 anonim ***** válasza:
70%
Igen, az.
2021. márc. 13. 07:10
 65/67 anonim válasza:
78%
A Minecraft egy Vezér4
2021. ápr. 11. 12:14
 66/67 anonim válasza:
47%

Tuti késői a válasz, de leírom.

A Minecraft egy nagy rakás sz**. Azért mert pixeles a grafika, meg a kard egy papír, meg unalmas játék.

A Minecraft egy forintot se ér!

2021. júl. 3. 12:18
 67/67 anonim válasza:
52%

62-es vagyok. Le lettem pontozva azért mert mondtam valamit. A magyarok nagy része tényleg nagyon ostoba és ti abba a részbe tartoztok.

#63 Te nem is válaszoltál a kérdésre és szerintem még válaszomat se olvastad el.

2021. szept. 25. 06:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!