Miért nem látjátok be hogy a minecraft egy rakás sz**?
Az Unturned sokkal jobb nála.
Számomra a Minecraft egy kaotikus valami, amitől inkább herótom lesz mint élvezem, állandóan csak a blokkokat látja az ember, egy értelmes tájat nem lehet látni benne, csak blokk blokk hátán akár a Kocka filmben...
Minecraftban állandóan eltörik a ki...szott csákány, amitől a falra mászok mert egy vicc az egész...
Semmi másról nem szól, mint egyik blokkot a másikra pakolászod...inkább legozok.
Unturned ezzel szemben, sokkal nagyobb kihívást és kreativitást nyújt minden téren. 2 hét alatt raktam bele 238 órát, míg a Minecraftal kb 1 órát voltam képes játszani és nem bírtam tovább.
Nem tetszett egyáltalán...
Akinek tetszik játsza, de a Minecraft 20 euro, míg az Unturned ingyenes játék. Szevasztok!
Én 16 éves leszek és még mindig imádom!
Ez a világ legjobb játéka!!!!!
Egyszerűen imádom.
Akinek meg nem tetszik az ne itt játsza az eszét. Meg ne fikázza ezt a csodálatos játékot.
4es, tudom régi a kérdés, de mind1
a világ legjobb játéka? Cod? Need for Speed?
100 szor többet dolgoztak ezeken mint ezen a hulladékon
PONTOSAN! a grafika direkt olyan elcseszett, aki még nem tudná
nincs pénze új gépet venni? 5* tudod lehet ramot meg egyéb cuccokat venni nem egész gépet
meg valaki beírja a youtube ba hogy minecraft megnéz egy videót, eltudja dönteni hogy szar vagy nem.
5 ös, a trágya Battlefied 3 nál is jobb? a minecraftban is lehet akciózni?
Battlefield: , dögcédula, járművek, autók, tankok,repülők/helikopterek fegyverek,kés ---SZÉP---- pályák
Minecraft: SZ*R pixeles map, kard, íj, "ácsighment" lóerő/malac, === rohangálsz egy szál karddal és ütöd a zombikat
best of akciózás
A minekraft egy nagy büdös hányadék. Olyan, mint egy legó, csak egy virtuális szar. Akkor már inkább játszanék igazi legóval, mint ezzel a f***sággal. Az öcsém játszott vele sokáig, a túlélés része még neki se jelentett kihívást, pedig nem az erőssége az ügyességi/stratégiai játékok. A grafika minősíthetetlen, célja a játéknak nincs. Vagyis:
A minecraft MÉG JÁTÉKNAK SEM NEVEZHETŐ. Ha ez egy játék, akkor a paintet is elnevezhetjük rajzolós játéknak. Ez egy hulladék, el nem tudom képzelni hogy cuffant rá a sok hülye kis 10-13 éves. Már ennek a válasznak a megírásával is túl sok időt szántam a májnkraftra.
Én belátom hogy a minecraft sz##! A VILÁG LEGROSSZABB JÁTÉKA A KÖBÖN! 1 hónapig elvoltam vele, aztán rongyosra untam a játékot(én nem ezen nőttem fel)! Pixeleket lehet hányni, nincs értelme a játéknak(addig jó amíg fel nem építesz egy házat azt ennyi), baromi nagy a gépigénye(inkább androidon éri meg játszani vele) minden hülyeségekkel találkozik az ember, multi szar, még egy kis hülye is túléli a játékot! INKÁBB A LEGO! Zene egy nagy 0 a köbön, stb. ha valaki azon nő fel (és gyűjt pénzt egy atom erős gépre amelyik elbírja az oculus rift-et rendesen, hogy oculus riftben tolja a cuccot, na akkor menthetetlen a helyzet) akkor el van rontva az élete, még a soda drinken bro is jobb(1 fokkal)
Ui: aki meg erre azt írja hogy hogy merem leszólni a minecraft-ot, ez a világ legjobb játéka, stb annak azt üzenem hogy KAPJA BE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!