Miért nem látjátok be hogy a minecraft egy rakás sz**?
Az unturned egy szanalmas fos Minecraft copy.
Es egyebkent ki f@ szt erdekel, hogy gyege a grafika es pixeles??
Attol meg a jatekelmenye hatalmas. Aki meg nem kepes felfedezni ezt a jo jatekelmenyt, az nem tud jatszani vele, de ha nem tud jatszani vele, akkor ne fikazza ossze vissza.
Egyebkent, ha mar BF3...
En a BF3 -at 2 het alatt meguntam es letoroltem a francba, mert egyszeruen UNALMAS... De megsem kezdem el fikazni, hogy fuu de szar, homokos, aki jatszik vele stb... mert nem szar jatek a BF3, csak szamamomra unalmas, nem tud lekotni. Es h mar lovoldozos, akkor szerintem Crysis. Sokkal izgalmasabb, mint a BF, de kinek mi...
A Minecrafttal kb 4-5 eve jatszok, de meg mindig jol szorakoztat...
De durva hogy megtaláltam ezt a kérdést. Én írtam a 4., 8., 10., 13., és 20. választ még anno 15-16 évesen :DD Ég is a pofámról a bőr.
ui: a Minecraft jó volt, most is jó, és mindig is jó lesz :D
A minecraftot én a 6-10 éveseknek ajánlom, de sokkal jobb lenne ha inkább kint fociznátok a haverjaitokkal minthogy minecraftal kockulnátok egész nap.Én is szoktam gépezni de nem sokat és nem minecraftal. Mert a minecraft az egy
sz**.
Én nem játszom MineCraftot, mert amennyibe kerül nem éri meg az árát és szerintem rengeteg embernek azért nem tetszik, mert túlságosan pixeles játék, ha egy Dunia engine futna alatta (Far Cry 2,3) és a textúrák szépen kidolgozott elemek lennének, akkor én is megvenném.
Viszont a The Forest játékban úgyanúgy van blokk, de szépen kidolgozott játék lett, ahhoz képest hogy unreal engine fut alatta. :)
Szóval, 7Days to Die és The Forest szerintem jól néznek ki, de a Minecraft nem.
Most pedig visszamegyek és olvasom a tankönyveim aztán alszok egy kellemeset! :) Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!