Miért nem látjátok be hogy a minecraft egy rakás sz**?
19. válaszoló te hány éves vagy?
am meg mindenki azzal játszik amivel akar,
attól hogy azt mondod neki hogy sz*r nem változik meg a véleménye, a nemi identitás meg nem ettől függ
A játékélménye rohadtjó, annyira, hogy az helyettesíti a grafikát!!!
Aki nem szereti a minecraft -ot, az maximum azért lehet, mert egy hülye robot, akinek nincs kreativitása, mert az egész játék arra épül!!!!!!!!!
22-es!
Azért írtam "o" betű helyett "i" betűt mert rám sugárzódik a hülyeséged :D
A minecraftnak direkt szar a grafikája?Miért?
Hogyha az lenne a válasz, hogy azért mert így legalább elfut a sz*r gépeken azt megcáfolnám ugyanis a sz*r gépekhez képest nagy a gépigénye.Meg alapból van alatta egy olyan motor hogy ennél százszor szebb grafikája lehetne.Erre a grafika ügyre nekem van egy elméletem: AZÉRT SZ*R A GRAFIKA MERT AZ A KÉSZÍTŐ LUSTA VOLT RENDESEN KIDOLGOZNI!Lehet, hogy ez nem így van mondjuk én hülye vagyok az ilyenekhez de szerintem van benne valami.Ennyit a grafika részéről.
Néhány ember már nem csak itt, más oldalakon is megemlítette, hogy nem a grafika a lényeg, hanem a játékélmény.Az egyetlen cél a kreativitás kiélése.Ez igaz de ide nem kell kreativitás ahhoz minek kreativitás, hogy kockákat pakoljunk egymásra azt meg még a hülye is látja, hogy amit épít az szép vagy nem.A redstone rendszerhez sem kell sok ész, az egésznek annyi a lényege, hogy egy áramforrástól egy piros csíkot egybefüggően elvezessünk valamiféle fogyasztóhoz (pl:dugattyúhoz).A craftolás részéhez kell a legkisebbb kreativitás hiszen mindenki a wikipédiából nézi ki, hogy hogyan mit kell összerakni.
A rengeteg vevőt pedig úgy lehet csak megmagyarázni,hogy a gyerek legozik és havonta új legot kér a szülei ezt nem bírják anyagilag és megveszik neki a minecraftot, leültetik a gép elé oszt kész.Aki meg felnőtt létére veszi meg az örök gyerek maradt azaz a legozást is ugyanúgy élvezné.Most nem akarok senkit megbántani aki felnőttként legozik mert az nyílván a gyerekeivel vagy unokáival vagy hasonló rokonaival teszi azt.A játék multiplayer része is azért élvezetesebb mert ott van társaság azaz nem a játék jó hanem a társaság de egy idő után azt is meg lehet unni.
Ennyit erről UP THE IRONS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!