Miért nem látjátok be hogy a minecraft egy rakás sz**?
mondjon okot?:) akkor te meg arra mondj okot h nem sz@r....
a grafika és a játékélmény egyaránt 1 kalap sz@r ...
ennyi
A Minecraft a világ egyik legjobb játéka!!!!Attól nem szar a játék hogy te félsz a pókoktl "-.- uuristen xD
Akkor ne játsz,mennyél hello kitty-s játékon játszani.a grafika DIREKT olyan,aki még mindig nem tudná -.-
BFBC2-s grafikávaé érdekes lenne játszani.Sok nyomi leszarozza játékot mert a sz*r régi,windows 98-on,meg windows XP-jükön nem indul el.Attól hogy vkinek nincs pénze új gépet venni és kise próbálta a játékot,akkor ne szarozza le.Ezerszer jobb mint az ilyen gagyi Quake 3 vagy Wolfentesin enemy territory,még annál az unalmas,unrealisztikus CSS-nél meg CS1.6-nál is jobb.
attól hogy szerinted sz*r, másnak még tetszhet.
vagy te vagy az atyaúristen?
am én is sz*rnak hittem amíg ki nem próbáltam
nem falat kell benne ütni "-.- lehet hogy te csak azt csináltad de eredetileg
TÚLÉLŐS játék egyedül egy világban,este jönnek a szörnyek persze lehet creative módba is játszani ott minden block-ból örök van,örökéleted van és tudsz repülni.de hiába mondom neked akkor is csak egy béna játék lesz,mert a grafika alapján ítélkezel...sokkal jobb mint bármelyik unalmas CoD(kivéve cod2-t meg cod4-t)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!