Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem látjátok be hogy a...

Miért nem látjátok be hogy a minecraft egy rakás sz**?

Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 00:29
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim válasza:
61%
A világ legszarabb játéka : minecraft vagy azért játszod mert szar a géped vagy mert egy segg vagy
2012. júl. 12. 12:39
 12/67 anonim ***** válasza:
69%
Emberek,nyugalom,nem rossz ez a játék...hanem k*rva szar!!! Egyáltalán hogy mered összehasonlitani ezt a borzalmat a BF-el???? Sz*r a grafikája,a játékélmény a béka segge alatt van. Ezzel csak azok is kis nyomingerek játszanak,akiknek szar gépük van,vagy egyszerűen mazochisták. 13 éves vagyok,és ezt csak azért mondom,hogy haljátok egy gyerek véleményét.
2012. júl. 12. 14:47
 13/67 anonim ***** válasza:
27%
Sugárzik az előző "válaszolóból" az értelem...De hát 13 évesen mit vár az ember? Ilyen fogyikkal van tele a CS1.6 is. Képzeld nagyon jó gépem van,fut rajta ultra high-on a BF3,Crysis 2,GTA IV tehát minden kocka játék,és még Minecraftozok is már 1 éve. És azért mert játszok ezzel egy segg vagyok? Attól hogy pár fikázó embernek nem tetszik még nem fogja 40 millió ember abbahagyni -.- Akik csak ránéznek és grafika alapján ítélkeznek na azok nem igazi játékosok. Egyáltalán játszottatok már ezzel 30 percet? Attól hogy vannak olyan lowok akik kézzel ütik a falat mert nem tudják mit kell csinálni,attól még van értelme a játéknak. De aki nem túl kreatív és call of dedón nőtt fel,mert a grafikát nézi az úgyse fogja élvezni. A Diablo II meg a StarCraft se sz*r azért mert régi és akkor olyan grafika volt a jó. Mellesleg direkt ilyen a grafikája..."-.-
2012. júl. 14. 13:31
 14/67 anonim ***** válasza:
90%
am eszi a ramot mint az állat...
2012. júl. 14. 19:08
 15/67 anonim ***** válasza:
88%
Képzeld el,én játszottam is régebben vele.A haverok megkértek,hogy mennyek velük.Le is töltöttem ,játszottam is vele,de kb. egy óra után már rá se bírtam nézni(1.3-as patch,magyar kliens,Colos22 készítette).Ja,és én gyűlölöm a COD-ot,és nekem megvan a starcraft 1 meg a diablo 2,végig is toltam őket.És nem téged seggesztelek le,hanem a játékot.Nem csak a grafika miatt rossz,hanem az egész játékélmény nem ad semmit.
2012. júl. 16. 09:34
 16/67 anonim ***** válasza:
95%
És valaki adna egy értelmes választ,hogy miért annyira jó????
2012. júl. 16. 09:37
 17/67 anonim ***** válasza:
42%
Ja,és a CS-t is gyűlölöm.ne képzeld azt,hogyha rühellem a minecraftot,akkor imádom a COD-ot vagy a CS-t.Pl. az én kedvenc játékom a Risen meg a gothic 3.
2012. júl. 16. 09:39
 18/67 anonim ***** válasza:
71%
Bocsánat,visszavonom e legelső hozzászólásomat.Nem akarok vitát szítani,biztos van benne szerethető dolog is.Attól hogy nekem nem tetszik,másnak még jó kis game lehet,De azért megmondanátok,hogy mi benne a jó?
2012. júl. 16. 09:49
 19/67 anonim ***** válasza:
60%
A minecraft egy szar unalmas program amit nem lehet játéknak nevezni az értelme egyenlő a 0-val és csak a kis buz¡ f@szok "játszanak" vele és erre élveznek. Ez a minecraft.
2012. júl. 31. 12:30
 20/67 anonim ***** válasza:
9%
Kussolj már te fogyatékos -.- Te talán mivel játszik? Call of Kukával?
2012. júl. 31. 13:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!