Érdemes elkezdeni a Witcher 3-al játszani, hogy nem tudok semmit a történetről?
Figyelt kérdés
Se az első kettővel nem játszottam, se a sorozatot nem láttam, se a könyvet nem olvastam.jan. 18. 17:36
2/5 anonim válasza:
Abszolút! Csak ne a legkönnyebb fokozatra tedd, mert semmi izgalom nem lesz benne és hamar ráunsz. Legalább közepes fokozatra állítsd.
3/5 A kérdező kommentje:
PC-n vagy PS-en jobb?
jan. 18. 18:16
4/5 Kedves Vezető válasza:
Szebb Pc n, főleg modokkal, de nem jobb', attól függ, hogy Pc-n vagy konzolon szeretsz játszani.
Érdemes elkezdeni, ha szereted a történetalapú játékokat, mert a gameplay nem egy nagy szám szerintem. De , jó game.
5/5 anonim válasza:
Ahogy a #4-es is írta, a történet (különösen a mellék-küldetések) sokkal erősebbek, mint a játékmenet. Én mindenképp a PC-s verziót ajánlom a telepíthető modok miatt, amikkel modernebbé, játszhatóbbá lehet tenni a játékélményt. Pl. konzolon a mai napig nem lehet normálisra állítani az olvashatatlanul kicsi betűméretet és típust a feliratozásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!