Mivel lehetne feldobni a Witcher 3 harmadik végigjátszását?
Amikor először végigjátszottam a játékot a saját döntéseimet hoztam és lényegében egy jó, segítőkész, udvarias Geraltom volt. Minden mellékküldetést megcsináltam. A végén Ciri witcher lett, Triss-t választottam. Gyors csapásokra épülő buildet csináltam és a Macska páncélt készíttettem el.
A második végigjátszáskor egy közömbös, cinikus Geralttal voltam, olyannak játszottam el őt, amilyennek általában egy witchert elképzelnek az emberek a játék világában, pl. csak pénzért dolgoznak, stb. Ebben Yennel jöttem össze és Ciri meghalt a végén. A Farkas Iskola cuccát szereztem meg, ami ugye Geralt saját iskolája, és egy adrenalinra, jelhasználatra, minimális alkímiára épülő buildet csináltam. Egyébként én mindig könnyű vagy normál szinten játszottam, annál nehezebb nekem kínszenvedés lenne. :D
Milyen ötleteket tudnátok mondani, amikkel harmadjára is érdekes lenne a játék? Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!