The Witcher 2 Enhanced edition Xbox360-on miért nincs magyar felirat?
Az eredeti Magyarországra gyártott, magyar borítós Xbox 360as lemezeken van magyar felirat. A nemzetközi változatokon viszont nincs ugyanis azokban az időkben még nagyon szűkös volt a DVD és régiók szerint csak azokat a feliratokat tették rá amire szükség volt. Valószínűleg azért nincs felirat rá mert nem volt így szükség rá. Bár konzolokon a magyarítás mindig is ritka volt eleve. Tehát ha sikerül felhajtanod egy eredeti magyar lemezt akkor meg van oldva a dolog. Sajnos képet nem találtam róla a neten, de a borító hátoldala teljesen magyar, a kézikönyv magyar, viszont a lemezre borító szöveg nem biztos, hogy magyar. Emellett az első szériás nyomat egy vastag papírtokban jött és bele volt gyömöszölve egy színes szép novellás füzet (ami pont akkora mint a DVD borító). Ez ugyancsak magyarul(!) volt nyomtatva és már nem emlékszem pontosan de talán valami bevezető történetet tartalmazott kezdőknek.
A magyar változatot szinte biztos nem találod meg torrenten mert minden játékból a nemzetközi, alapvetően angol változatot szokták feltölteni. Az Xbox One és Xbox Series konzolok futtatják az eredeti 360as változatot feljavított grafikával AZONBAN azok nem a lemezről viszik a játékot hanem a netről töltik le hozzá a javított változatot ami általában ugyancsak a nemzetközi angol változat. Nem tudom hogy a Witcher 2nél is így van-e, de a többi játéknál amit próbáltam így van. Pl Gears of War is angol sajna.
Amúgy meg ne vedd cseszegetésnek, de azon kívül, hogy macerás felhajtani a lemezt igazán költhetsz rá párezer forintot ha már ilyen sok igényed van ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!