Witcher 3: Gwent pakli?
A kártyák pont, hogy nem maradnak meg a felszereléseddel, főzetekkel stb-vel ellentétben.
Azokat megint össze kell gyűjteni az NG+ ban is, illetve vannak kimondott küldetések amiket ha elbuksz sose lesz meg az achievement, mert hiányos lesz a paklid.
Köszönöm #5-ős. Akkor már első játékban összegyűjtöm őket. Amúgy is szeretek el pepecselni side-okkal.
#4 Nem a nem értés a gond. #1 Azt állította megmarad, #2(gondolom te voltál) pedig hogy nem. Ez így ellentmondásos lett.
NG-ben újra össze kell őket gyűjteni.
Én mondjuk szerettem, és már mém az "Eltűnt a fiam, segítesz megkeresni?; Persze, előtte akarsz Gwentezni?" párbeszéd Geralt és az NPC között:)
Jav:
Rosszul emlékeztem, illetve ez lenne az értelme, ha már egyszer összegyűjtötted, hogy átviheted őket, de ezt a CD Red elcseszte.
Így mi értelme gyűjtögetni ?
🤦
Jajj de jó, akkor Én sem gyűjtöm, abban a logikus hitben voltam h van értelme, hiszen ez lenne a ng+🤦🙄
7, Incel sggfj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!