A witcher 3 játékban ha nem csinálom meg a gwent kártya küldetéseket akkor az befolyásolja a történetet?
Nem bírt megfogni a kártya játék persze be is ismerem hogy nem értem hiába veszek jó kártyákat meg hiába pakolom be a pakliba mindig szar leosztást kapok így hagytam az egészet a fenébe
De most ng+ba megpróbálok adni neki még egy esélyt de ha nem befólyásolja a vég kimenetelt akkor nem erőltetem
Semmi hatása a fő szálra, de kár kihagyni.
Az elején szívás nagyon, de nem szabad feladni, később jópofa küldetések is lesznek a kártyázáshoz.
Érdemes az Északi királyság paklival játszani, mert a kémekkel és álcával gyerekjáték vele nyerni. Az első kémet a bárótól lehet begyűjteni, ha az megvan, utána már lesz esélyed a többi NPC ellen is.
A báró kifejezetten nehéz, ha az elején beállítasz és le akarod győzni, oda már kell egy jobb pakli.
A történetre nincs kihatással, viszont ad mellék küldiket, amik elég jópofák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!