A Witcher könyvekben/játékban Ciri tényleg leszbikus?
A Witcher 3-mal játszottam ott nem emlékszem rá, hogy említették volna. Viszont most mondta valaki, hogy azért (is) lesz Ciri a főszereplő a Witcher 4-ben mert a könyvekben leszbikus.
A leszbikus női főszereplő pedig nagyon menő mostanság.
Szóval aki olvasta a könyveket kifejtené?
Most valami rémlik a játékból. Tehát ott arra céloztak, hogy hetero míg a könyvekben volt nővel is kapcsolata?
Szóval a "kánon" szerint biszex?
Ne lepődjek meg ha női kapcsolat lesz rám erőltetve a Witcher 4-ben?
Szerintem nem lesz erőltetve egy kapcsolat sem, ahogy a korábbi részben sem volt.
Ez nem a life is strange, ahol hiába hajt rád fiú, a Chloe elmeroggyant luvnya van ráderőltetve, mert néhány hülye rajong a toxikus leszbikus kapcsolatokért.
Amúgy én is félnék ettől, mert a szórakoztatóipar sajna tényleg nem tud nem toxikus leszbikus kapcsolattal előállni, de a Witcherben eddig sikerült normális hetero nőket írni, így ha lesz is valami erőltetve leszbi szálon, akkor talán nem lesz toxikus.
Ciri egy tök jól felépített karakter volt mélyebb szerelmi szál nélkül, meg a Witcher játékok is nagyon jól megvoltak az lmbtq-nélkül, de most más idők járnak
Azt olvastam a szinkronhang lecserélésének egyik oka, hogy Ciriből leszbikust csinálnak és ahhoz leszbikus szinkron hang kell (mint a filmeknél, hogy transz karaktert transz ember játszon)
Ha jól emlékszem voltak benne korábban is melegek.
Amúgy az alt right hergelésre sem kell mindig felülni. Nem mindig lmbtq aktivisták szállják meg a játékot, habár elismerem egyre gyakoribb.
Érdemes lenne kivárni a végeredményt és utána ítéletet mondani.
De a witcher széria szerintem soha nem volt olyan játék, amire ezek a "shippelő" fanatikusok ugrottak, mivel nem ez volt a játék lényege vagy erőssége. Nem hiszem, hogy pont most változtatnák ezen, hogy hangsúlyossá teszik a románcot.
#5: Chloe nem volt ráerőltetve senkire. Összejöhettél helyette Warrennel, vagy egyikkel sem.
Az összes Life Is Strange játékban lehetett választani, milyen nemű kapcsolatot akarsz (kivéve a BtS).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!