Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Witcher könyvekben/játékban...

A Witcher könyvekben/játékban Ciri tényleg leszbikus?

Figyelt kérdés

A Witcher 3-mal játszottam ott nem emlékszem rá, hogy említették volna. Viszont most mondta valaki, hogy azért (is) lesz Ciri a főszereplő a Witcher 4-ben mert a könyvekben leszbikus.

A leszbikus női főszereplő pedig nagyon menő mostanság.

Szóval aki olvasta a könyveket kifejtené?

dec. 17. 23:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ciri biszexuális.
dec. 17. 23:29
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Biszex, nem leszbikus, ha úgy van a férfiakra is bukik :D
dec. 18. 07:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Biszexuális, a játékban egy fiatal sráccal volt egy futó kapcsolata (a srác Ciritől kapta az első csókját).
dec. 18. 08:06
 4/10 A kérdező kommentje:

Most valami rémlik a játékból. Tehát ott arra céloztak, hogy hetero míg a könyvekben volt nővel is kapcsolata?

Szóval a "kánon" szerint biszex?

Ne lepődjek meg ha női kapcsolat lesz rám erőltetve a Witcher 4-ben?

dec. 18. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem nem lesz erőltetve egy kapcsolat sem, ahogy a korábbi részben sem volt.

Ez nem a life is strange, ahol hiába hajt rád fiú, a Chloe elmeroggyant luvnya van ráderőltetve, mert néhány hülye rajong a toxikus leszbikus kapcsolatokért.

Amúgy én is félnék ettől, mert a szórakoztatóipar sajna tényleg nem tud nem toxikus leszbikus kapcsolattal előállni, de a Witcherben eddig sikerült normális hetero nőket írni, így ha lesz is valami erőltetve leszbi szálon, akkor talán nem lesz toxikus.

dec. 18. 11:24
 6/10 A kérdező kommentje:

Ciri egy tök jól felépített karakter volt mélyebb szerelmi szál nélkül, meg a Witcher játékok is nagyon jól megvoltak az lmbtq-nélkül, de most más idők járnak

Azt olvastam a szinkronhang lecserélésének egyik oka, hogy Ciriből leszbikust csinálnak és ahhoz leszbikus szinkron hang kell (mint a filmeknél, hogy transz karaktert transz ember játszon)

dec. 18. 11:46
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

Ha jól emlékszem voltak benne korábban is melegek.

Amúgy az alt right hergelésre sem kell mindig felülni. Nem mindig lmbtq aktivisták szállják meg a játékot, habár elismerem egyre gyakoribb.

Érdemes lenne kivárni a végeredményt és utána ítéletet mondani.

De a witcher széria szerintem soha nem volt olyan játék, amire ezek a "shippelő" fanatikusok ugrottak, mivel nem ez volt a játék lényege vagy erőssége. Nem hiszem, hogy pont most változtatnák ezen, hogy hangsúlyossá teszik a románcot.

dec. 18. 11:57
 8/10 anonim ***** válasza:
50%

#5: Chloe nem volt ráerőltetve senkire. Összejöhettél helyette Warrennel, vagy egyikkel sem.

Az összes Life Is Strange játékban lehetett választani, milyen nemű kapcsolatot akarsz (kivéve a BtS).

dec. 18. 13:10
 9/10 anonim ***** válasza:
32%
8. aha, hogyne
dec. 18. 13:18
 10/10 Alex Fly ***** válasza:
Hogy leszbikus lenne, azt nem mondanám. De tény,hogy amikor a varázslótoronyból elteleportált és beállt a rablóbandába, egy lánnyal került kapcsolatba (A fecske-torony). Szóval úgy tűnik, nem volt ellenére a női szerelem...
dec. 24. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!