Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The last of us II. Joel vajon...

The last of us II. Joel vajon tudta, hogy Ellie leszbikus?

Figyelt kérdés

Ja és szerintetek miért alkották meg az egyik főszereplőt egy saját neméhez vonzodó személynek?

-Azért mert Ellie megundorodott ebben a világban a férfiaktól? Pl. mikor egy vénember bezárta, és el akarta csábítani Ellie-t...

Nektek mi a véleményetek?

2020. jún. 18. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem, a leszbikusság nem így működik
2020. jún. 18. 21:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Volt kislány korában egy lány legjobb barátja. Akkor pedig nem jártak, meg semmi.
2020. jún. 18. 21:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Bocsi utánanéztem. És elvileg de volt köztük is valami. Mivel elcsattant egy csók.
2020. jún. 18. 21:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért változtatták leszbikussá (retrospektíven egy DLC-vel), hogy dörgölőzzenek a woke tömeghez és médiához. Eredetileg szó sem volt róla, hogy az volna.

Kb. ugyanaz, mint amit Rowling csinál, csak a ND hozzá is költ a történethez, bem csak a száját jártatja.

2020. jún. 19. 08:08
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Ellie leszbikus. Ez van. Én szerintem tök oké, egyáltalán nem ennyiből áll a karaktere, szőval tovább léphetnénk ezen? Annyi minden van ebben a játék(ok)ban, miért ezen kell mindenkinek fennakadnia...Azért leszbikus mert az és kész, nincs oka, nem kell keresni. El kell fogadni.
2020. jún. 30. 23:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Drága 5. Hé hé nyugodj meg! :D

Senki nem mondta, hogy problémám van Vele! Emellett én bi vagyok. Csak érdekelt hátha volt valami oka Neil-nek, hogy így alkossa meg. Nagyon jól tudom, hogy nem ennyiből áll a karakter. :)

2020. jún. 30. 23:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem terveztem ilyen erőteljesnek:D
2020. júl. 5. 00:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Semmi gond. :)
2020. júl. 5. 08:07
 9/9 A kérdező kommentje:
Kedves Mindenki! A játékban Joel megtudja, hogy Ellie leszbikus. Ezt pár napja vettem észre. Mivel a játék vége fele beszélnek Dináról pár szót. És arról is szó esik, hogy Ellinek is bejön Dina. :)
2020. júl. 10. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!