The last of us II. Joel vajon tudta, hogy Ellie leszbikus?
Figyelt kérdés
Ja és szerintetek miért alkották meg az egyik főszereplőt egy saját neméhez vonzodó személynek?
-Azért mert Ellie megundorodott ebben a világban a férfiaktól? Pl. mikor egy vénember bezárta, és el akarta csábítani Ellie-t...
Nektek mi a véleményetek?
2020. jún. 18. 21:07
1/9 anonim válasza:
nem, a leszbikusság nem így működik
2/9 A kérdező kommentje:
Volt kislány korában egy lány legjobb barátja. Akkor pedig nem jártak, meg semmi.
2020. jún. 18. 21:46
3/9 A kérdező kommentje:
Bocsi utánanéztem. És elvileg de volt köztük is valami. Mivel elcsattant egy csók.
2020. jún. 18. 21:50
4/9 anonim válasza:
Azért változtatták leszbikussá (retrospektíven egy DLC-vel), hogy dörgölőzzenek a woke tömeghez és médiához. Eredetileg szó sem volt róla, hogy az volna.
Kb. ugyanaz, mint amit Rowling csinál, csak a ND hozzá is költ a történethez, bem csak a száját jártatja.
5/9 anonim válasza:
Ellie leszbikus. Ez van. Én szerintem tök oké, egyáltalán nem ennyiből áll a karaktere, szőval tovább léphetnénk ezen? Annyi minden van ebben a játék(ok)ban, miért ezen kell mindenkinek fennakadnia...Azért leszbikus mert az és kész, nincs oka, nem kell keresni. El kell fogadni.
6/9 A kérdező kommentje:
Drága 5. Hé hé nyugodj meg! :D
Senki nem mondta, hogy problémám van Vele! Emellett én bi vagyok. Csak érdekelt hátha volt valami oka Neil-nek, hogy így alkossa meg. Nagyon jól tudom, hogy nem ennyiből áll a karakter. :)
2020. jún. 30. 23:40
7/9 anonim válasza:
Bocsi, nem terveztem ilyen erőteljesnek:D
8/9 A kérdező kommentje:
Semmi gond. :)
2020. júl. 5. 08:07
9/9 A kérdező kommentje:
Kedves Mindenki! A játékban Joel megtudja, hogy Ellie leszbikus. Ezt pár napja vettem észre. Mivel a játék vége fele beszélnek Dináról pár szót. És arról is szó esik, hogy Ellinek is bejön Dina. :)
2020. júl. 10. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!