Playstation vagy Xbox? Mit válasszak?
Figyelt kérdés
Neten is keresgéltem utána, de LÉNYEGES különbséget nem találtam.
Én most azt akarom, hogy valami olyat írjatok ide, ami komolyan sokat nyomhat a latba.
2022. febr. 6. 18:27
11/24 A kérdező kommentje:
Nem számít a fillér.
Az lenne a legfontosabb hogy ritkán keljen cserélni a gépet.
2022. febr. 6. 20:55
12/24 anonim válasza:
Most sokáig el lehetsz az új konzolokkal, mivel még csak alig kezdtek el rájuk kiadni bármit is, ami kiaknázza a teljesítményüket. 2030-ig jók lesznek.
13/24 A kérdező kommentje:
Na ez egy jó hír :)
2022. febr. 6. 21:08
14/24 anonim válasza:
Vannak rá jelek hogy a Micro igyekszik kicsinálni a Sonyt de azért még nincs kőbe vésve hogy alakul a konzol verseny. Mondjuk ha xbox minden fontosabb fejlesztőstúdiót felvásárol lehet hogy nagyon kevés játék fog megjelenni ps-re.
16/24 anonim válasza:
a konzolban pont az a jó, hogy nem kell fejleszteni, azon tipródni megy e majd rajta a játék, driverekkel bajlódni, hanem amit kiadnak rá, az megy. ha digitális, letöltöd, ha lemezes, felinstallálod. azt is megteheted, hogy délelőtt megveszel egy játékot a storeban, és mire hazamész, már csak el kell indítanod
kész felüdülés a pc-hez képest
a szoftverek alapján dönts, illetve hogy a haveroknak mi van, mert crosplatform nincs
17/24 anonim válasza:
#14 trösztellenes törvény is van a világon
18/24 anonim válasza:
A játékok minősége szempontjából jó ha van piaci verseny, de a Microsoft akkora cég hogy szerintem a Sonyt is felvásárolhatná ha monopol helyzete akarna kerülni. Mondjuk nem hiszem hogy a PS rajongók szaladnának Xboxot venni ha ellehetetlenítenék őket tehát okosan kéne csinálniuk :D
19/24 anonim válasza:
Eleve a gamepass egy befektetés nekik amiből látszik hogy komolyan terveznek a mostani konzolgenerációval, de még így is kétszer annyit adtak el eddig ps5-ből mint Series X és Series S-ből összesen amit nem biztos hogy tétlenül fognak nézni a Micro-nál.
20/24 anonim válasza:
japán vagy európai cégeket nem fog az MS megvenni mert nem adják el neki, illetve nem engedik meg a hatóságok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!