Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Playstation vagy Xbox? Mit...

Playstation vagy Xbox? Mit válasszak?

Figyelt kérdés

Neten is keresgéltem utána, de LÉNYEGES különbséget nem találtam.

Én most azt akarom, hogy valami olyat írjatok ide, ami komolyan sokat nyomhat a latba.

2022. febr. 6. 18:27
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Nem számít a fillér.

Az lenne a legfontosabb hogy ritkán keljen cserélni a gépet.

2022. febr. 6. 20:55
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Most sokáig el lehetsz az új konzolokkal, mivel még csak alig kezdtek el rájuk kiadni bármit is, ami kiaknázza a teljesítményüket. 2030-ig jók lesznek.
2022. febr. 6. 21:04
 13/24 A kérdező kommentje:
Na ez egy jó hír :)
2022. febr. 6. 21:08
 14/24 anonim ***** válasza:
50%
Vannak rá jelek hogy a Micro igyekszik kicsinálni a Sonyt de azért még nincs kőbe vésve hogy alakul a konzol verseny. Mondjuk ha xbox minden fontosabb fejlesztőstúdiót felvásárol lehet hogy nagyon kevés játék fog megjelenni ps-re.
2022. febr. 6. 21:13
 15/24 anonim ***** válasza:
64%
Xbox és gamepass. :)
2022. febr. 6. 21:15
 16/24 anonim ***** válasza:
63%

a konzolban pont az a jó, hogy nem kell fejleszteni, azon tipródni megy e majd rajta a játék, driverekkel bajlódni, hanem amit kiadnak rá, az megy. ha digitális, letöltöd, ha lemezes, felinstallálod. azt is megteheted, hogy délelőtt megveszel egy játékot a storeban, és mire hazamész, már csak el kell indítanod

kész felüdülés a pc-hez képest

a szoftverek alapján dönts, illetve hogy a haveroknak mi van, mert crosplatform nincs

2022. febr. 6. 22:16
 17/24 anonim ***** válasza:
63%
#14 trösztellenes törvény is van a világon
2022. febr. 6. 22:17
 18/24 anonim ***** válasza:
30%
A játékok minősége szempontjából jó ha van piaci verseny, de a Microsoft akkora cég hogy szerintem a Sonyt is felvásárolhatná ha monopol helyzete akarna kerülni. Mondjuk nem hiszem hogy a PS rajongók szaladnának Xboxot venni ha ellehetetlenítenék őket tehát okosan kéne csinálniuk :D
2022. febr. 6. 22:27
 19/24 anonim ***** válasza:
63%
Eleve a gamepass egy befektetés nekik amiből látszik hogy komolyan terveznek a mostani konzolgenerációval, de még így is kétszer annyit adtak el eddig ps5-ből mint Series X és Series S-ből összesen amit nem biztos hogy tétlenül fognak nézni a Micro-nál.
2022. febr. 6. 22:29
 20/24 anonim ***** válasza:
73%
japán vagy európai cégeket nem fog az MS megvenni mert nem adják el neki, illetve nem engedik meg a hatóságok
2022. febr. 7. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!