Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyiket válasszam? Ps4, Xbox one

Melyiket válasszam? Ps4, Xbox one

Figyelt kérdés

Sziasztok srácok!

Kezdjük az elején, van egy alsó- közép kategóriás pc-m ( g3260, 750 ti, 4gb Ram) lolozni szoktam rajta, arra tökéletes , de érdekelne az Overwatch,r6 siege is csak arra már gyenge, fejleszteni szeretném( proci, csere, Ram bővítés ), de egy konzolt is szeretnék mellé, egy erőset amit még évekig támogatnak , szóval a következő opciókat találtam :

1.

Xbox one s 500gb, forza horizon 3 + fifa 18 + 1 éves gold tagság 100 ezer Ft

Nos alap esetben nem vennék one s-et , de annyi mindent adnak hozzá hogy elgondolkoztam , a fifa is érdekel a forza is , és az 1 év gold se rossz , ez ebben az esetben olyan 50-60 ezer maradna a gép fejlesztésére.

2. Ps4 Pro limitált Star war-os + bf2 120 ezer

Nagy Star wars rajongó vagyok, szóval mindenképpen érdekelne ez a konzol + ugye tavaly jött ki , elég erősnek mondható és erős a Jatek felhozatal ami csak psre van. Viszont itt már egy 20assal kevesebb megy gépre.

3.

Xbox one X + forza 7 vagy 1 év gold tagság 165 ezer

Igen a legerősebb konzol , most jött ki, és valószínű még hosszú évekig támogatva lesz,viszont ha ezt választanám akkor már nem maradna a gépemre.

Ti hogy döntenétek? Minden képpen szeretnék egy konzolt.

2017. dec. 16. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Én csak a gépet fejleszteném. Nem azért mert a konzollal gond van, tényleg jó PC mellett egy Xbox vagy egy PS4, de ennyi pénzből én a gépet tupíroznám fel először, és csak később vennék hozzá egy Xboxot, vagy PS4-et.

Az hogy az Xbox jobb e vagy a PS4, az teljesen szubjektív, PS4-re több exkluzív játék jelenik meg ami vagy érdekel vagy nem, Xbox pedig egy komplett gaming masina a visszafele kompatibilitással, gamepassal és egyebekkel, nem korlátozódik le az aktuális generációra.

Ha mindenféleképp konzolt akarsz, akkor:

PS4-et ha nem zavar hogy csak 2013-tól játszik le játékokat, érdekelnek az exkluzív címek, és nem riadsz meg attól, hogy a PS5 előreláthatólag nem fogja támogatni a korábbi PS játékokat (azaz nem tudsz rá úgy építeni játékkollekciót, mint PC-re)

Minden más esetben Xbox. Play anywhere, múlt és jövőbeli kompatibilitás.

2017. dec. 17. 09:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Tömören:

Az Xbox one X hardverben erősebb mint a Ps4 pro. A Ps4 pro viszont játékok terén nagyobb kínálattal és jobb exkluzív címekkel rendelkezik mint a box. De mindkettő támogatja a 4k felbontást. Esetleg nézz utána, hogy a jövőben boxra milyen címek jönnek ki, és milyenek ps 4-re. Dönts ez alapján. Én is tervezek konzolt venni, de nálam a játékkínálat lesz a döntő. Én a ps4 felé hajlok ilyen téren.

2017. dec. 17. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként szám szerint Boxon több játék van mint PS4-en, mivel a Box vissza kompatibilis a 360-al.(300+ 360 cím) PS4-en csak nagyon kevés független, és pár exkluzív játékkal van több.
2017. dec. 17. 15:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Az lehet, hogy a visszafelé kompatibilitás miatt, több játék van, de nekem ettől még nem éri meg. Kb 2 játék van, ami érdekel a visszafelé kompatibilitással, de azokról még hír sincs. Emiatt meg nyilván nem kéne vennem egy xbox one x-et.
2017. dec. 17. 22:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
4-es: Ez teljesen rendben van. De ez igaz a PS4-re is: Én azért vettem Xboxot, mert nem érdekelnek az exkluzív címei, lényegében egyik sem. Ugyanaz az érv mint nálad, így nekem jobban megérte a másik konzol. Ez így van rendjén.
2017. dec. 18. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!