Melyiket válasszam? Ps4, Xbox one
Sziasztok srácok!
Kezdjük az elején, van egy alsó- közép kategóriás pc-m ( g3260, 750 ti, 4gb Ram) lolozni szoktam rajta, arra tökéletes , de érdekelne az Overwatch,r6 siege is csak arra már gyenge, fejleszteni szeretném( proci, csere, Ram bővítés ), de egy konzolt is szeretnék mellé, egy erőset amit még évekig támogatnak , szóval a következő opciókat találtam :
1.
Xbox one s 500gb, forza horizon 3 + fifa 18 + 1 éves gold tagság 100 ezer Ft
Nos alap esetben nem vennék one s-et , de annyi mindent adnak hozzá hogy elgondolkoztam , a fifa is érdekel a forza is , és az 1 év gold se rossz , ez ebben az esetben olyan 50-60 ezer maradna a gép fejlesztésére.
2. Ps4 Pro limitált Star war-os + bf2 120 ezer
Nagy Star wars rajongó vagyok, szóval mindenképpen érdekelne ez a konzol + ugye tavaly jött ki , elég erősnek mondható és erős a Jatek felhozatal ami csak psre van. Viszont itt már egy 20assal kevesebb megy gépre.
3.
Xbox one X + forza 7 vagy 1 év gold tagság 165 ezer
Igen a legerősebb konzol , most jött ki, és valószínű még hosszú évekig támogatva lesz,viszont ha ezt választanám akkor már nem maradna a gépemre.
Ti hogy döntenétek? Minden képpen szeretnék egy konzolt.
Én csak a gépet fejleszteném. Nem azért mert a konzollal gond van, tényleg jó PC mellett egy Xbox vagy egy PS4, de ennyi pénzből én a gépet tupíroznám fel először, és csak később vennék hozzá egy Xboxot, vagy PS4-et.
Az hogy az Xbox jobb e vagy a PS4, az teljesen szubjektív, PS4-re több exkluzív játék jelenik meg ami vagy érdekel vagy nem, Xbox pedig egy komplett gaming masina a visszafele kompatibilitással, gamepassal és egyebekkel, nem korlátozódik le az aktuális generációra.
Ha mindenféleképp konzolt akarsz, akkor:
PS4-et ha nem zavar hogy csak 2013-tól játszik le játékokat, érdekelnek az exkluzív címek, és nem riadsz meg attól, hogy a PS5 előreláthatólag nem fogja támogatni a korábbi PS játékokat (azaz nem tudsz rá úgy építeni játékkollekciót, mint PC-re)
Minden más esetben Xbox. Play anywhere, múlt és jövőbeli kompatibilitás.
Tömören:
Az Xbox one X hardverben erősebb mint a Ps4 pro. A Ps4 pro viszont játékok terén nagyobb kínálattal és jobb exkluzív címekkel rendelkezik mint a box. De mindkettő támogatja a 4k felbontást. Esetleg nézz utána, hogy a jövőben boxra milyen címek jönnek ki, és milyenek ps 4-re. Dönts ez alapján. Én is tervezek konzolt venni, de nálam a játékkínálat lesz a döntő. Én a ps4 felé hajlok ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!