Xbox 360 - Melyiket válasszam?
sziasztok.
első xboxom lenne, szóval még nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz.elég sokat olvasgattam már RGH-król meg alaplapokról, 3led problémákról stb., de úgy döntöttem hogy új, garis kell nekem.
Most találtam 3 lehetséges választást, de a segítségeteket szeretném kérni, hogy mégis melyik lenne a legjobb számomra.
arra lennék kíváncsi, hogy mi a különbség a 3 között, melyik lenne érdemes megvennem.
Illetve ha mást ajánlanátok, akkor szívesen fogadom a linket :)
Köszönöm.
Bocs, hogy belepofázok, de PS3-al sokkal jobban járnál. Super slim 500Gb-osam van, ingyen multi (nincs ps plushoz kötve, ellentétben az xbox-al) van bluray lejátszó, nem kell felmásolni a játékokat hdd-re, és a bluray filmek is simán mennek. Sokkal több az exclusive cím, amik sokkal jobbak, mint a microsoftnak. Pl. Last of US, Uncharted, Killzone... Meg a superslimnek nincs semmi betegsége, sárgaled... Szerintem a tuti választás: Sony Playstation 3 Super Slim 500GB.
Mégegyszer bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam.
még 1 grátisz kérdés :)
a fullHD tévén mindkét konzolon fullHD a játék is?
360-al sincs semmi gond ha véded a portól.
Nekem egy 4 GB-s Slimem van már 2 éve és 16 GB-ig bármilyen USB-t hozzá vágsz simán rendben van.
És van PS3-am is.
De mivel feltételezem 0 kilométeres vagy hagy adjak egy tanácsot. az igaz h a PS3 játékai messze jobbak mint a 360-éi.
Nekem is megvan rá az össze God of War KZ, Resistance , Beyond, Uncharted... és még sok minden más.
De az irányítása pláne ha kezdő vagy sokkal rosszabb mint a 360-é. Előbb tanuld meg X-en h mi merre hány méter aztán mehetsz PS3-ra végül is az irányítás kb ugyanaz.
Ja és akármelyik mellet is döntesz kezdetben csak regenerálódó HP-s játékkal toljad mer nem lesz nagy élvezet 10 mp-nként meghalni.
Idő kell még belejössz, meg a stílusok közt is van átfedés, más a racing, fps, verekedős...
Resistnce-ból is a 2-t nyomd ki ha érdekelne mert az regges HP-s a többi nem.
De ez csak javaslat.
köszönöm a válaszokat. mindenképp nagyobb merevlemezes kivitelt fogok választani és már szerintem el is döntöttem hogy ps3 super slim 500gb lesz :) igazából a nagy játékok amiket szeretnék játszani, mind2 konzolon elérhetőek, és az online játékért se akarok fizetni.
Esetleg valamilyen információ van-e arról, hogy játékok meddig érkeznek még ezekhez a szériákhoz?
"Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy meg****ják a kontrollert"
Köszönjük Emese ezzel csak saját magad minősíted.
Am nem vagyok fanboy és csak annyit mondtam h könnyebb X-en megtanulni az alapokat.
De mint látszik van olyan aki nem látja a fától az erdőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!