Melyik régi konzolt válasszam?
Figyelt kérdés
Régebbi konzolt szeretnék vásárolni. Xbox 360-on, és PlayStation 3-an gondolkoztam.
Ezeket a játékokat játszanám rajta:
Gta 4
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty 2
Battlefield 3
Need for Speed: Most Wanted
Grand Theft Auto: San Andreas
2021. márc. 30. 14:03
1/10 anonim válasza:
Az szerintem majdnem mindegy hogy melyik a kettő közül csak arra figyelj hogy ne a legrégebbi típust vedd belőlük.
2/10 anonim válasza:
Mert 3 fajta típus van mindkettőből ha jól tudom.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. márc. 30. 16:24
4/10 anonim válasza:
Én megondolnám az Xbox One-t, használtan jó áron is kapsz egyet, és van visszafele kompatibilitás.
6/10 anonim válasza:
A multiplatform játékok mind jóval jobban néznek és futnak Xbox 360on abból a generációból. A PS3on ingyenes a multi (ha az érdekel) viszont most fogják lekapcsolni az online vásárlófelületét tehát ha szeretnél bármilyen kiegészítőt venni a játékokhoz (pl pályacsomagok nagyon divatosak voltak abban a generációban és anélkül nagyon kevés módban tudsz játszani) akkor nem fogsz tudni. Xbox 360on gyakorlatilag minden elérhető továbbra is, viszont Gold előfizetést igényel a multihoz.
7/10 anonim válasza:
Az xbox 360 on egy kicsit több fps el futnak a játékok mint ps3 on.
8/10 anonim válasza:
Én is a 360at ajánlom és a San Andreas még jobb is rajta.
9/10 anonim válasza:
Ugyanaz a San Andreas van mindkét konzolra. Bár a grafikát leszámítva nem a legjobb kiadások ezek, elég bugosak, meg sok könnyítés van bennük.
Igazából majdnem mindegy melyiket választod. Én az ingyenes multi miatt a PS-t javaslom. Meg ha már azt veszel, akkor sok jó exkluzívba beletudsz kóstolni (Uncharted, God of War, The Last of Us, stb), ha esetleg később ezek is érdekelnének.
10/10 DénesDávid válasza:
én az xbox 360-at javasolnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!