A Supaplex régi játékban hogy kell azt megcsinálni hogy akármelyik pályát válasszam? :D
Figyelt kérdés
Van egy régi játék,a Supaplex. 100valahány pálya van,de csak sorrendbe lehet megcsinálni őket,pedig emlékszek,hogy egy bizonyos kóddal vagy valamivel akármelyik pályát választhattuk. Valaki nem emlékszik rá?2010. nov. 20. 12:22
1/8 Vass Gábor válasza:
Azt csak akkor lehet ha már végigjátszotta valaki, és nem törölte ki.
2/8 A kérdező kommentje:
nem, tisztán emlékszek hogy a tesóimmal összevissza váltogattuk a pályákat, pedig egyikünk se vitte végig soha.
2012. szept. 3. 16:22
3/8 anonim válasza:
Apám is megcsinálta anno, a 0-kat írta át 1-esekre.
Én inkább végigvittem.
4/8 Vass Gábor válasza:
A második része megvan nekem, akinek kell az szoljon.
6/8 Vass Gábor válasza:
Nem hanem új pályák nehezebbek jóval.
7/8 anonim válasza:
Na akkor, ahogy írtam, plusz pályák. Már letöltöttem egy csomót a hivatalos oldalról, de nyugodtan átküldheted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!