Xbox-ra vagy ps-re van több játék? melyik konzolt válasszam?
Magyarországon szinte mindenki a PS4-et ajánlja, az exkluzív játékok miatt, amik sokkal jobbak, mint az Xbox One saját exkluzívjai. Hát, én ebből a szempontból különc vagyok, mert én egyáltalán nem vagyok elájulva sem az Uncharted 4-től, sem a Spider-Man-től, sem a God of War-tól. Nekem csak két "kihagyhatatlan" játék volt a PS4 generációban, a Bloodborne és a Gran Turismo Sport.
Nekem egy komoly érvem lenne az Xbox One mellett: a Game Pass előfizetés. Havi 10 dollárért megkapsz több száz játékot (jelen pillanatban 235 db), és az újonnan megjelenőkkel is azonnal játszhatsz. A Sonynak még csak hasonló szolgáltatása sincsen.
azt vedd ami a haveroknak van
ugyanis crossplay nem nagyon van
A játékok mennyisége itt szerintem nem mérvadó, mindkettőre van annyi, hogy arra az életed kevés :-)
Ha PC-d is van (vagy ismerősök PC-n játszanak), sokkal nagyobb eséllyel tudsz velük játszani XBox-on, ez lehet szempont.
Az exkluzivitás is lehet az (GT miatt én is majdnem vettem PS-t, de beleszerettem a Forzába, így XBox lett).
A két cég hozzáállása is lehet egy szempont, ebben a tekintetben én a Microsoft-ot most jobbnak látom, persze lehet, hogy csak nagyon nem tudok a japánok fejével gondolkodni és túl nyugati vagyok :-)
Szóval rengeteg szempont van, de amúgy tökmindegy, a legjobbak 95%-a mindkét platformon elérhető, ha generációkon át váltasz, akkor az XBox most talán jobban áll, az új is mindent futtat majd, amit a One, ez a PS-ekről soha nem volt elmondható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!