Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legjobb önjáró löveg...

Melyik a legjobb önjáró löveg 10-es szinten a World of Taks-ben? (Azoknak a véleménye is érdekel akik nem játszanak önjáró lövegekkel, de ellenfélként megvan a véleményük hogy melyik típus a leghatékonyabb)

Figyelt kérdés

A World of Tanks-ban eszméletlen sok idő amíg egy játékos kifejleszt egy 10-es szintű járművet különösen önjárólövegeknél igaz ez ami a legtöbb tapasztalati pontba kerülnek még tervrajzzal is elég sok idő míg kifejlesztek egyet.

Én amúgy az amerikai T92 HMC és a francia BAT. Chatillon 155 58 gondolkodom az adatok szerint az amerikainak van mind közül a legnagyobb átmérőjű lövege (240mm) és ezáltal a legnagyobb sebzése is a franciának viszont még ha sokkal kisebb lövege is van sokkal kisebb sebzéssel 3 lövedékes tárja van ami lövedékenként 10 másodpercenként újra töltődik utána meg hosszú időn keresztül az egész tárat újratölti kicsivel pontosabb és és kicsivel kevesebb idő a célzás is bár az a lövedék átütőereje elmarad az amerikai löveghez képest.

A német G.W.E100 és a szovjet Object 261 nekem középszerűnek tünnek rövidebb a töltési idejük de kisebb a kaliberük és a sebzésük valamint az átütőerejük az amerikai löveghez képest a francia löveghez képest meg kevesebbet lőnek mert annak három lövedékes tára van.

Brit önjárólöveg B.L 9.2 inch Howitzer ennek is nagy kalibere van nagy sebzéssel de rémesen pontatlan szerintem ezért ez a legrosszabb.

Az adatok szerint nekem ez a véleményem bár tapasztalatom nincs egyik járművel sem mivel azokat ki kellene előtte fejleszteni illetve még ellenfélként sincs tapasztalatom mert nemrég kezdtem a játékot és még csak 6-os szintű járműveket fejlesztettem ki.

Válaszokat előre is köszönöm.

ma 06:43
 1/2 A kérdező kommentje:
* World of Tanks-ben
ma 06:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Object 261. Messze a legpontosabb, gyors újratöltés, és maga a jármű is mozgékony.
ma 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!