Ps4 vagy Xbox one-t válasszam?
Figyelt kérdés
Kommentbe ne csak a nevét irt hanem indokolj. Érdekel hogy mi mit tud,mi az erőssége gyengesége előnyei hátrányai. Melyiknek szebb a grafikája,ha van neked akkor melyik illetve miért azt választottad stb.2014. aug. 10. 18:39
2/6 anonim válasza:
1# biztos nem talál elég infot elvégre csak 200 ilyen kérdés van mint ez
3/6 A kérdező kommentje:
Elkéne olvasni a lenti szöveget. Mind2 specjeit,, kívurkívülről fújom szamitasi gyorsasag cpu gpu memoria hdd. Minden. En a szemelyes tapasztalatokra lettem volna kivancsi nem erre. A ket pipotya.balfszra akik megörvendeteztek a szar.os kommentjeikkel
2014. aug. 11. 22:31
4/6 anonim válasza:
200 ilyen kérdésből száz "személyes véleményre kiváncsi".Életképtelen vagy még mindig.
5/6 A kérdező kommentje:
Tudod van az az ember típus aki nem éjjel nappal az internetet búja,játszik,gameplayeket néz hanem most figyelj dolgozik. És nem azért akar ilyet venni, hogy éjjel nappal a kis gyíkját mint ti az fpsekre rázza. Nem érdekelnek se az ezelőtti ilyen kérdések se a videók hanem a személyes tapasztalat. De mindegy mar megvettem a One-t és király.
2014. aug. 12. 20:57
6/6 anonim válasza:
Fps konzolon egy kalap szar szerintem úgy h ezzel mellé lőttél...
Viszont dolgozhatsz éjjel nappal mikor kiírod a kérdést feldob párat, és azokban bőven le volt írva... ha ennyire ostoba vagy hogy meg se nézed magadra vess
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!