Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Playstation vagy Xbox? Mit...

Playstation vagy Xbox? Mit válasszak?

Figyelt kérdés

Neten is keresgéltem utána, de LÉNYEGES különbséget nem találtam.

Én most azt akarom, hogy valami olyat írjatok ide, ami komolyan sokat nyomhat a latba.

2022. febr. 6. 18:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
30%
Xbox,egyszerűen jobb játékok vannak rá,ha te az árkád féléket szereted,nem a sztoris játékokat,na meg ott van a gamepass,stb. FORZAAAA
2022. febr. 6. 18:34
 2/24 anonim ***** válasza:
71%
Én is ezen filózom. Xbox az olcsóbb, ha series s-ben nézzük. De mivel nagyrészt kiadják pc-re is, a ps a nyerőbb. Viszont arra meg sokat kell várni...
2022. febr. 6. 18:37
 3/24 A kérdező kommentje:

PC-m elég gyenge, nem is baj ez amúgy is kell a munka miatt + a 10 évvel ezelőttiekkel is eljátszok ha úgy van.

Pl. van egy csomó FPS-em amiket végig sem vittem.

Fifa játék miatt érdekelne, vagy Red Dead R. 2 még amit tetszik és nem viszi a gép.

Az ár ne legyen szempont. Van amiből úgy van, hogy nem engedek.

Pl. a PC-ben szempont, mert ott a gatyám is ráment egy időben, hogy na cserélj RAMot cserélj videó kártyát cserélj ezt azt amazt. Lenne vagy fél millió és pár év múlva megint cserélj ezt cserélje azt...

Szóval a fontosság az egyszerűség a komfort és az időtállóság.

Mondjuk olyanra gondolok, hogy megveszem a gépet, berakom a lemezt és nekem ne keljen szakértőnek lenni, hogy na ez a RAM nem viszi ezt a játékot, vagy ha igen akkor meg szaggat az egész. Tehát a PC-t emiatt elfelejtem, ott tett be nekem hogy azt is mondták, hogy nem minden alaplapba jó mindenféle kártya. Ja hogy még tanuljam is ezeket mikor csak játszani akarok? :D

A tárhely sem lényeg, nem szoktam egyszerre sok játékkal játszani.

Úgy vagyok mint a könyvekkel egyszer elolvasom aztán jöhet a következő.

Mondjuk nyáron egyébként sem szoktam hónapokig játszani, de most ez a home office, meg mindenki lefertőz stb. rápörögtem a gépezésre.

2022. febr. 6. 18:45
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján a Series X és aPS5 is jó választás. Ha nem akarod hogy rámenjen a gatyád most a játékokra akkor a gamepass miatt jó lehet a box de ps-re is lehet olcsón játékokat szerezni ha nem egyből megjelenéskor akarod megvenni.
2022. febr. 6. 19:26
 5/24 A kérdező kommentje:
Nem akarom egyből megjelenéskor :)
2022. febr. 6. 19:33
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Még az is lehet egy szempont ha barátokkal akarsz játszani hogy nekik melyik van.
2022. febr. 6. 19:39
 7/24 anonim ***** válasza:
70%
Az xboxban nekem egyedül az a fura hogy a kontrollerben cserélgetni kell az elemet :D
2022. febr. 6. 19:43
 8/24 anonim ***** válasza:
55%
Xbox kontrollerbe veszel akkumlátor packot,és lehet cserélgetni lemerül beteszed a másikat és mehet tovább a game,ha a ps kontrollerben meghal az akksi a javítási költség sok lesz,xbox konti ezért jó hogy nem akksis.
2022. febr. 6. 20:03
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Gyakran kell benne cserélni amúgy? Mennyit bír az elem?
2022. febr. 6. 20:07
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja hát ha minden fillér számít, akkor egyértelműen XBOX Series S-kapsz már 110 ezerért+GamePass Ultimate most valami 300 forint :D
2022. febr. 6. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!