Playstation vagy Xbox? Mit válasszak?
Neten is keresgéltem utána, de LÉNYEGES különbséget nem találtam.
Én most azt akarom, hogy valami olyat írjatok ide, ami komolyan sokat nyomhat a latba.
PC-m elég gyenge, nem is baj ez amúgy is kell a munka miatt + a 10 évvel ezelőttiekkel is eljátszok ha úgy van.
Pl. van egy csomó FPS-em amiket végig sem vittem.
Fifa játék miatt érdekelne, vagy Red Dead R. 2 még amit tetszik és nem viszi a gép.
Az ár ne legyen szempont. Van amiből úgy van, hogy nem engedek.
Pl. a PC-ben szempont, mert ott a gatyám is ráment egy időben, hogy na cserélj RAMot cserélj videó kártyát cserélj ezt azt amazt. Lenne vagy fél millió és pár év múlva megint cserélj ezt cserélje azt...
Szóval a fontosság az egyszerűség a komfort és az időtállóság.
Mondjuk olyanra gondolok, hogy megveszem a gépet, berakom a lemezt és nekem ne keljen szakértőnek lenni, hogy na ez a RAM nem viszi ezt a játékot, vagy ha igen akkor meg szaggat az egész. Tehát a PC-t emiatt elfelejtem, ott tett be nekem hogy azt is mondták, hogy nem minden alaplapba jó mindenféle kártya. Ja hogy még tanuljam is ezeket mikor csak játszani akarok? :D
A tárhely sem lényeg, nem szoktam egyszerre sok játékkal játszani.
Úgy vagyok mint a könyvekkel egyszer elolvasom aztán jöhet a következő.
Mondjuk nyáron egyébként sem szoktam hónapokig játszani, de most ez a home office, meg mindenki lefertőz stb. rápörögtem a gépezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!