Várod a gta trilogy remasteredet? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 19:07
81/108 anonim válasza:
Pedig ezzel a DNS szerverrel jónak kell lennie, én ma reggel töltöttem le RE Village-ot, teljesen stabilan jött, ugyanahhoz a szerverhez csatlakozok én is... Letöltés közben egy CPU és lemezhasználatot nézz feladatkezelőben, proci mennyire van megterhelve.
83/108 anonim válasza:
Most csinaltam, stabil teljesen a sebesség.
84/108 anonim válasza:
Hát látod, nem jó. Dns szerver be lett állitva de ugyanaz mint nélküle. A steamnál van valami galiba hogy valakinek maxon szedi valakinek nem
85/108 anonim válasza:
De ismerosi körömben is panaszkodtak rá de őket annyira nem zavarta , termeszetesnek vették hogy ilyen locitrom
86/108 anonim válasza:
gépemmel semmi gond nincsen mert mint mondtam a gta v ami 100 giga azt maxon szedi a R* launcher 30-50mb/s
Egész végig... Ez a steam hibája minden jel erre utal de a valve cseszik javitani evek ota
87/108 anonim válasza:
De azért kérdeztem, hogy a proci pl mennyire van kihasználva, amiatt tettem be én is a feladatkezelőt mellé, hogy közel 10%-ra hajtja a procit nálam is a letöltés, nem tudom nálad milyen konfigon van pontosan. Hátha megtaláljuk az okát ha első megoldás nem jött össze.
88/108 anonim válasza:
#87 az erdekes volt hogy portal 2 ami 7 giga maxon szedte szinte vegig. De mar olyat is tapasztaltam hogy néha amikor a steamet Kikapcsolom, ujrainditom gepet stb akkor a sebesseg elkezd ilyen lenni hogy par masodpercig maxon megy aztan szepen lecsokken 10 ala igy a letoltesi ido orakra novekszik
89/108 anonim válasza:
Marmint neha amikor a steamet telepitem**
90/108 anonim válasza:
#87 Esetleg a nagyobb fajloknal van valami sebessegi korlatozas? Te miket allitottal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!