Várod a gta trilogy remasteredet? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 19:07
31/108 anonim válasza:
#30 enis elmondtam hogy nem nalam van a gond , verd mar bele a buksidba es szallj le rolam ne kisertsd az Istent
32/108 anonim válasza:
Én is leírtam normálisan, hogy pedig ott lesz a gond, letöltsek neked valamit a kedvedért és megmutassam milyen szépen tartja a sebességet amennyit a net bír?
Amúgy meg minek személyeskedsz, ha annyira zavar a dolog és nem tudod elfogadni, akkor simán ne olvasd el amit írok, aztán ennyi.
( Istennek meg ne képzeld magad :D )
33/108 anonim válasza:
#32 De nalam nincs gond nem fogod fel baxod? Eredeti windows, nincs rajta semmi tort szutyok.. HAGYJ MAR BEKEN EMBER
Istent kiserted azzal ha a zaklatasoddal halalba kergetsz engemet.
34/108 anonim válasza:
#32 Arrol mar nem is beszelek hogy a zaklatasod beteges es Jezus Krisztusnak sem tetszik
35/108 anonim válasza:
:D :D Amugy neked valami pszichológiai bajod van? Vagy simán enm megy a gondolkodás, elmagyaráztam mi okozza a gondot, te jelentetted ki elején, hogy ingadozik a sebesség nem én...
37/108 anonim válasza:
#35 Ember ez nem az en hibam hanem a steam kliense ilyen fos... Kerlek szakadj mar le rolam te beteg allat
38/108 anonim válasza:
Nem én vagyoka beteg, én egy pillanatig sem személyeskedtem,a lehetöség adott válaszolj érvekkel stb.
39/108 anonim válasza:
#38 SZAKADJ LE ROLAM EZEN MIT NEM ÉRTESZ? IGAZAT BESZÉLTEM, NEM VOLT OKOM HAZUDNI HAGYJ MÁR VÉGRE ENGEMET BÉKÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rohadtul beteg vagy mert NEM ÉRTESZ A SZÓBÓL ÉS MÉG MINDIG NEKEM FIRKÁLSZ
40/108 anonim válasza:
Én vagyok a beteg? Hányszor írjam le? Érvelj és támaszd alá tényekkel amit állítasz ehelyett is végig csak személyeskedsz.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!