Várod a gta trilogy remasteredet? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
2021. nov. 1. 19:07
21/108 anonim válasza:
Jó, szerintem ezt elkönyvelhetjük, hogy innentől kezdve ovis szinten válaszolsz, érvek nélkül, akkor nincs értelme erről beszélni, vagy max hosszú távon rájönni, hogy hopp és kopp, ott a gubanc.
22/108 anonim válasza:
#21 Mondtam a gepemmel semmi baj csak a steam fos a többi launcher jó. Innentol nem a gepem hibaja. Ezzel vitat lezártam
23/108 anonim válasza:
Persze most már lezárnád, mikor ott van, hogy voilá semmi gond vele, megy bőven még hatalmas sávszéllel is... de ringasd akkor amgad ebbena hitben hogy nem nálad a gond, és te vagy helikopter a másik 40-50 millió ember akiknek meg jó, ök a hülyék.
24/108 anonim válasza:
#23 Ember nem fogod fel hogy nálam nincs gond? 11 éve ilyen fos. Azota sem javitották. Többi launcherrel meg sose volt ilyen gond. Most mar kerlek ne zaklass es hanyagolj engem , foglald le magad massal
25/108 anonim válasza:
Nem hogy 40 milliot de 10 embert is alig ismersz igy nem tudhatod hogy naluk milyen...
26/108 anonim válasza:
:D :D Kettőnk közül nem én vagyok az aki nem tudott érveket felhozni vagy bármivel alátámasztani a mondandóját. Én elmagyaráztam hogy működik a rendszer, miért ingadozik a sebesség - én panaszkodtam rá, hogy ingadozik? Nem. - Alátámasztottam, hogy nem a Steam szervereivel van a gond. Szóval innentől ekzdve személyeskedés helyett ha akarsz valamit akkor azt támaszd alá, vagy normális hangnemben próbálj ellenérvet felhozni.
27/108 anonim válasza:
#26 Látom nem unod a beteges zaklatásomat, ennyire nincs életed munkád vagy mi? Én már rég alatamasztottam, nálam nincs gond ez a steam hibája. Most màr kérlek hagyj békén és foglald le magadat
28/108 anonim válasza:
Mivel támasztottad alá? Ha nálad ez zaklatás, hogy nem vagy képes elfogadni azt ha valamiben nincs igazad, arról már végképp nem én tehetek.
29/108 anonim válasza:
#28 En igazat beszeltem, ha ezt nem vagy kepes felfogni es hazugsaggal vadolsz akkor a valve fizet teged... Hagyj mar végre beken b+!!!
30/108 anonim válasza:
Elmagyaráztam mi a gond, arról nem tehetek, hogy nem vagy képes ezt elfogadni, hogy ha érdekes mód más nem panaszkodik rá, akkor nem a szerverekkel van gond, sőt azt is elmagyaráztam hogy miként működik a dolog, nem én voltam aki még arról érdeklődött, hogy lehet kikapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!