Bioshock 1 Remasteredben a god modeot hogy kell aktiválni?
Figyelt kérdés
Utálok csalni de tényleg,ezért csak legvégső,muszáj esetekben szoktam,konkrétan csak akkor ha egy játék a vége felé már annyira nehéz lesz számomra hogy az már ellehetetleníti a befejezését.Mint pl. sajnos ez a játék is.
Előre is köszi!
2021. okt. 23. 13:25
2/5 A kérdező kommentje:
PC.
2021. okt. 27. 02:13
3/5 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=s7h9r87cuQQ
Itt megmutatja hogyan engedélyezheted a konzolt a játékban.
Amint az megvan, a TAB billentyűvel tudod előhívni, majd beírod, hogy "god" aztán megnyomod az ENTER-t és kész.
4/5 A kérdező kommentje:
Ezzel csak az baj hogy nekem nincs steam-es előfizetésem,márpedig ha jól látom kellene hozzá.
Meg lehet ezzel lehet összefüggésben az is,hogy nekem nem is csinál semmit a TAB gomb.
Én különben azt nem értem hogy nálam miért nem működik simán a user.ini átírása? [link]
2021. okt. 28. 03:11
5/5 A kérdező kommentje:
De működik,csak az még nem elég,mert nálam végül az vált be,hogy átírtam a C:\Users\felh\AppData\Roaming\BioshockHD\Bioshock\User.ini és a H:\Games\BioShock Remastered\Build\Final\DefUser.ini fájlt is.
2021. okt. 28. 03:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!