Várod a gta trilogy remasteredet? Ha igen miért?
Ki vádol hazugsággal, én elmagyaráztam hogy működik a rendszerük, alátámasztottam videóval, amiben bemutatják, hogy a tempoval arányosan a processzort hogy használja a folyamatos kitömörítés miatt.
Erre annyit tudtál írni, márpedig nálad minden jó és a Steammel van gond, én erre írtam, hogy kérlek támaszd alá, linkelj pl cikket, vagy forrást bármit, hogy igenis sok más embernek is van olyan gondja mint ami nálad van.
#46 Igen a steammal van gond, ők csinálták ilyen szemétre.... hányszor irjam még le? TÖBBI LAUNCHER NEM MÜVEL ILYET.
MIÉRT NEM TUDSZ LESZÁLLNI ROLAM? NEM VESZED ÉSZRE HOGY BETEGS AMIT MÜVELSZ?
Nem is tudtam hogy rajtad ülök. :D
Nem én vagyok az aki folyamat visszatér, és ha nem esett el azt is leírtam, hogy a többi launcher az annyit szed le amekkora, Steam esetében meg pont azért van így hogy akinek lassabb a net az se hetekig töltsön egy angyobb játékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!