Várod a gta trilogy remasteredet? Ha igen miért?
Ebben a helyzetben lényegében igen. Másolni valószínű bírna rá megfelelő tempóval, csak ugye itt letöltés közben folyamatosan tömörítenie kell ki. Pl most gyors rálestem a Doom-os képre ott látszik is, hogy a letöltési 59GB a foglalt méret 69GB.
Tehát lényegében hálózati szinten bírja minden, csak néha meg kell állnia. Ha megnézed a képet amit linkeltél, ott pl ki is vehető, hogy mikor a sebesség leesik, olyankor a lemezműveletek felmennek.
GTA V-öt is Steamen töltöd?
Egyébként játékfüggő, hogy mennyire van tömörítve, az a baj nálam is fenn van, amiatt most nem akarom letörölni, de lehet maga a GTA V nincs olyan erősen tömörítve, ez azért függ erősen attól hogy az adott játék milyen fileszerkezetet használ, hogy az algoritmusuk mennyire tudja még tömöríteni, ha kevésbé van tömörítve, akkor a procinak sem kell vele annyit dolgoznia.
Multkor ahogy kutakodtam pl a másik végletre valahol a PUBG-t írták, hogy az nagyon be va tömörítve, keveset tölt le, a kitömörített méret nagy, cserébe az még inkább terheli a gépet telepítés közben, de ezt nem tudom meglesni mert ez viszont nincs meg.
Ott nem használnak tömörítést külön, azt simán csak tölti és másolja a lemezre, amiatt jön simábban.
Ugye ott ahogy írod is, 100-at szed le, kicsit gyors kutakodtam, Steamen 72GB-ot tölt le, a telepített játék viszont 101GB-ot foglal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!